Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

(Minghui.org) Практикуващите Фалун Гонг в нашата област свършиха много добра работа, помагайки на хората да разберат фактите за Фалун Гонг и да напуснат Китайската комунистическа партия (ККП) и свързаните с нея организации. Поради това нашият местен район е благословен и се радва на добър късмет.

Почти всички окръзи и градове в близост до нас, където практикуващите Фалун Гонг бяха преследвани жестоко, бяха поразени от суша, наводнения, язви и други бедствия преди две години. Но нашият район беше пощаден.

Наскоро срещнах няколко души, които вече бяха напуснали ККП. Те произхождаха от всички сфери на живота и бяха от всякаква възраст. Всички те подкрепят Фалун Гонг и знаят, че нашият регион е възнаграден за поддържане на справедливостта.

Нашият район е благословен

Една жена, която срещнах на фермерски пазар, ми каза, че цялото й семейство е напуснало ККП. Тя коментира, че тъй като много хора в нашия район са напуснали, не сме били поразени от бедствия като съседните райони. Тя беше уверена, че сме били благословени.

Съгласих се.

„Много хора в нашия район разбират истината и знаят, че Фалун Дафа е добра; Истина-Доброта-Търпение са добри, и че там, където има повече добри хора, има по-малко бедствия”, казах аз.

Тя се съгласи с мен.

"Продължавайте с добрата работа!"

Един ден видях гърбава жена на преклонна възраст.

Отидох да я попитам: „Бабо, чувала ли си за Фалун Гонг?“

Тя ме погледна с нежна усмивка и каза: „Вие практикувате Фалун Гонг?“

„Да, аз практикувам повече от 20 години.“

Чувайки това, тя каза: „Знам, че Фалун Гонг е добър. Той учи хората да бъдат добри хора, но правителството не позволява на хората да учат Фалун Гонг. Продължавайте с добрата работа!"

Двама таксиметрови шофьори напускат ККП

Един таксиметров шофьор ми каза, че той и семейството му са напуснали ККП. Казах му: „Времената все още са тежки, така че трябва да кажете на вашите роднини и приятели също да напуснат. Той каза: „Определено! Ако ККП не беше преследвала Фалун Гонг и Истина-Доброта-Търпение, нямаше да имаме всички тези бедствия!"

А таксиметрова шофьорка сподели с мен: „Дядото на свекърва ми е бил земевладелец. Убит е от комунистически кадър, който го е ударил по главата и е избил мозъка му. Свекърва ми е била още млада и тя, и сестра й са били там и са видяли това. Тя толкова се е уплашила, че не е смеела да заспи през нощта."

Поради преследването на семейството им, те имат дълбоко разбиране за  нечовешкия характер на ККП. Тя с готовност се съгласи да напусне партията.

Учителка напуска ККП

Когато казах на една учителка да напусне ККП, тя първо ми отговори: „Не разбирам защо толкова мразите ККП.“

Казах й: „Фалун Гонг учи хората да следват Истина-Доброта-Търпение и нямаме врагове. ККП използва политически движения за разпалване на омраза сред китайския народ. Чрез десетилетната Културна революция тя унищожи традиционната китайска култура. Тя преследва практикуващите Фалун Гонг и дори събира органите на практикуващите с цел печалба. ККП е убийствена и корумпирана, така че е предназначена за унищожаване."

Учителката разбра истината и в резултат на това напусна ККП.

Източник/ци: Where There Are More Good People, There Are Fewer Disasters | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!