Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена Бориславова не разрешава да е вярно, захапа Захарова заради моряците от Царевна – Моряк от „Царевна“: Благодаря на Русия, че ни спаси! (Кирил Петков лъже, че е участвал)

Руското външно министерство излезе с коментар за евакуацията от кораба „Царевна” в Мари у пол.

Както писа, Москва завява, че моряците ни са спасени от руските и донецките сили. Докато очакваме моряците ни да се приберат на родна земя се появи изявление на говорителката на външното министерство на Русия.

В него говорителят на ведомството Мария Захарова съобщава, че България наказва тези, които са спасили моряците, а поддържа ¿-кр@ ин ците, които са изложили на риск живота и здравето им.

Според Захарова, семействата на моряците би трябвало да са благодарни на Русия и да питат управляващите – защо политиката на страната ни в момента е такава.

„Сега членовете на семейства българи благодарение на действията на руските и донецките въоръжени сили благополучно ще се завърнат у дома. И вероятно у тях ще възникнат въпроси към своето ръководство: защо то наказва тези, които ги спасиха, и поддържа ¿-кр@ ин ците, които поставиха под заплаха техния живот и здраве“, написа тя в социалната мрежа „Телеграм“.

Моряк от „Царевна“ каза истината за руските войски: Ескортираха ни, пазиха ни, много човешко отношение (ВИДЕО)

В отговор – началникът на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова заяви пред Нова телевизия, че изявлението на Русия не почива на истински факти и информация.

„Сами можете да си отговорите фалшива новина ли е, провокация ли е. Важното е че правителството през цялото време работеше активно и подкрепяше спасителната операция.

Моряците казаха истината, а Кирчо и външната отново лъжат

Заради тяхната собствена безопасност, заради това те да бъдат емоционално и психически стабилни в този момент, не цялата информация е била предоставяна, съответно те няма как да уведомят техните близки. Но правителството през цялото време работеше”, коментира началникът на кабинета Лена Бориславова.

В събота говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обърна внимание на ситуацията с кораба „Царевна“ под български флаг, който се е намирал в продължителна блокада в Азовско море.

Моряк от „Царевна“: Благодаря на Русия, че ни спаси! (Кирил Петков лъже, че е участвал)

Щастлив се оказа краят за българските моряци на кораба „Царевна“. Те вече са у дома и могат да прегърнат жените и децата си.

В основата на тяхната евакуация е Русия. Това разкри един от моряците.

„Сами слязохме от кораба. Чакахме България да направи нещо, но в един момент ни писна и взехме нещата в свои ръце. Милицията на ДНР (Донецка Народна Република) и руските военни ни помогнаха да бъдем експортирани безопасно, за което искам да им благодаря“, разкри пред медиите един от моряците, който обаче не пожела да си каже името.

В същото време Кирил Петков изрази възмущението си, че в медийното пространство се завъртя информацията, че правителството не е помогнало на мораците от „Царевна“. Той твърди, че това не е вярно и че заслугата на държавата ни е голяма.

Съпругите на моряците обаче не потвърдиха думите на премиера и тактично замълчаха. Това дава повод да се счита, че нашият министър-председател с прякора Просто Киро отново е излъгал народа, както го направи вече няколко пъти преди това.

Външният министър Теодора Генчовска също изрази учудването си от информациите, че правителството не е взело никакво отношение по темата с българските моряци. Тя твърди, че до последно са водени разговори за тяхното безопасно прибиране в България.

Интересно обаче защо моряците ни са придвижени през Донецк, която се води вражеска за НАТО територия, при това с помощта на руски военни. Това и досега остава загадка, при положение че България е част от структурите на НАТО.

Stanislav Peev: И сега каква стана тя?
По "Царевна" са стреляли добрите ¿-кр@ ин ци, а лошите руснаци спасиха моряците ни. Пък Кирчо даже не е бил в час, но днес с чужда пита направи шоуто във Варна заедно с онова недоразумение на външно министерство.

No photo description available.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Лена Бориславова захапа Захарова заради моряците от Царевна

Моряк от „Царевна“: Благодаря на Русия, че ни спаси! (Кирил Петков лъже, че е участвал) - Новинар Онлайн

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!