Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: САЩ делегират на британците правото да ръководят континентална Европа

Боян Чуков, Фейсбук

На вчерашната пресконференция на Путин и Лукашенко бяха поставени акценти, които дават основание да се направят следните няколко извода.

Първо, Съюзната държава ₱усия-Беларус е факт. Наблюдава се пълна координация между военните и силови структури на двете страни. Икономиките на ₱усия и Беларус работят в пълна синергия.

Второ, изведено бе на преден план понятието "триединен народ" за руснаци, белоруси и ¿-кр@ ин ци, което има мощна геополитическа проекция.

Трето, Лукашенко нарече събитията в Б-у-ч-@ "психологическа операция, проведена от британците". И заяви, че белоруските специални служби имат доказателства, които са предадени на Путин.

Четвърто, Москва прави ясно разграничение между "англосаксонци" и "европейци". ЕС в този момент се ръководи от Борис Джонсън, който няма нищо общо с Брюксел и Жозеп Борел от Брюксел, който е назначен, а не избран.

Пето, вероятност към момента за успешни мирни преговори няма. Ще бъде проведена втората фаза на военната операция с паралелна интрига при развитие на драмата с блокираните чужди офицери в М@ри у пол.

Считам, че плавно американците преориентират своето внимание преди всичко към конфликта с Китай в Азия. А на британците им е делегирано правото от САЩ да ръководят континентална Европа. На преден план все по-често излиза Борис Джонсън, а Макрон и Шолц се задоволяват с ролите на изпълнители на англосаксонската геостратегия.

НАТО изпраща на Ки €в старо оръжие, което го утилизира заедно с армията на ¿-кр@й н@. Германските танкове "Леопард-1" са производство 1968 г. Британските противокорабни ракети са снети от въоръжение през 2020 г.

Путин продължава да държи отворена вратата към европейските индустриалци, които загиват без руските енергийни суровини. Неговата цел е "западните олигарси" да свалят от власт сегашния европейски управляващ елит, който е зависим и безсубектен.

Към края на годината най-вероятно ще появи социално напрежение в Европа в резултат на силни смущения във веригите за снабдяване с хранителни продукти. Задава се глад в Африка и Азия. В Египет вече се раздадоха първите тревожни сигнали. Някои експерти предвиждат в края на 2022 г. бежанска вълна от 7-9 млн. човека към Стария континент, който ще изпадне в дълбока рецесия.

Антируската кампания ще се задълбочи и много вероятно в България да бъдат изключени руските телевизионни канали. Това ще даде бизнес на българските фирми, които монтират сателитни антени.

Най-агресивни към ₱усия на Балканите са Румъния и Хърватия. Румънците изпратиха, по данни на руското разузнаване, военен екип с техническо оборудване в околностите на Оде с@, който да следи руските кораби в Черно море. Загреб присъства в битките срещу хората на Шойгу в ¿-кр@й н@ с 200 наемници.

Печеливши икономики в резултат на събитията в ¿-кр@й н@ ще бъдат тези на САЩ (преди всичко ВПК), Китай, Индия, Виетнам и Турция. Южна Корея и Япония вече ползват работещи схеми за избягване на санкциите и продължават икономическите си връзки с ₱усия. Летището в Истанбул придоби глобална проекция. Очаква се бум на руски туристи в турските курортни центрове през лятото.

У нас заедно с настъпването на пролетта замириса отново на предсрочни парламентарни избори.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!