Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НОВИНАТА! САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора „Панкрац“

САЩ наложиха санкции на 7 души от Западните Балкани с мотива, че са „сериозна заплаха за регионалната стабилност“. Сред санкционираните са бившият македонски премиер Никола Груевски и неговият братовчед Сашо Миялков, който в продължение на дълги години ръководеше спецслужбите в страната.

Именно за Миялков се смята, че е ченгето, помогнало на Бойко Борисов да излезе от чешкия затвор „Панкрац“, за което първо Narod.bg писа.

Двамата са добавени в списъка поради участието си в корупционни схеми. Груевски преди три години избяга в Унгария и там започна бизнес.

В „Черния списък“ е и неговата фирма I.C.I.C. KFT. ( I.C.I.C. LTD.), която бе регистрирана в Унгария.

Според Държавния департамент „Груевски и Миялков са замесени в тежка корупция и със своите действия са нарушили правовия ред, демократичните институции и обществените процеси“.

В списъка е и бившият вицепремиер на Черна гора Светозар Марович, който бе и президент на страната, когато Черна гора беше в съюз със Сърбия (до 2006 г.).

През 2015 г. той бе арестуван по подозрения за злоупотреба с власт, съмнителни покупки на земя и сделки в курортния град Будва.

Санкционирана е и Гордана Тадич, която бе бивш прокурор на Босна и Херцеговина в периода 2019 – 2021 г. През миналата година тя беше отстранена от висшия съдебен съвет на страната заради редица нарушения.

Санкции се налагат и на депутата Асим Сарайлич от Босна и Херцеговина. В Албания са санкционирани бившият депутат Акиф Ракипи и медийният магнат Или Ндроки.

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Минала карма и настоящи заболявания

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Нравствеността е най-доброто лекарство и рецепта за решаване на всички болести и бедствия

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

Как германски младеж елиминира пристрастяването си към видео игрите

Източник/ци: НОВИНАТА! САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора „Панкрац“ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!