Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българските моряци заклещени на кораб край М@ри у пол са държани насила от ¿-кр@ ин ците и използвани за жив щит

Русия обяви, че отваря хуманитарен морски коридор за чуждестранните кораби край ¿-кр@ ин ското крайбрежие. 67 кораба от 15 държави продължават да са блокирани в ¿-кр@ ин ски води. Край Черноморск има български кораб с 11 моряци на борда. А на пристанище М@ри у пол е корабът „Царевна“ със 17 български моряци на борда и един ¿-кр@ ин ец, пише Краля на Мрежата - Мулти информационен сайт.

Според изпълнителния директор на БМФ капитан далечно плаване Александър Калчев решението на Русия да отвори хуманитарен коридор за търговските кораби на практика е неприложимо. Според Калчев корабите не могат да стигнат дотам без помощта на пилотни кораби и влекачи. А те не плават, защото ¿-кр@ ин ските пристанища са затворени. За да стигне до хуманитарния коридор, блокираният в М@ри у пол кораб с български моряци на борда трябва да мине през канал, който е миниран от ¿-кр@ ин ските части.

Министър Божанов: По-скоро трябва да изпратим военна помощ на ¿-кр@й н@

Hristina Koemdzhieva: Сигурно сте чули, въпреки че съвсем бегло се обели дума(кой ти гледа българите в днешно време), за българските моряци заклещени на кораб край М@ри у пол, които от месец чакат наше Външно да съдейства да им се осигури коридор да се приберат в България.

¿-кр@ ин ските власти не им позволяват.

Същите тези ¿-кр@ ин ци, които ние най-добросърдечно приютяваме тук и храним от собствения си джоб, не пускат нашите братя, хора от народа ни, българи да се приберат в родината си, а ги използват като жив щит.

¿-кр@ ин ските бежанци и с безплатни здравни осигуровки, за 700 000 българи – НЯМА!

Ще кажете пропаганда. Но идете да го кажете на собствените им жени, които твърдят, че мъжете им, хора от нашия народ, са държани насила от ¿-кр@ ин ците и използвани за жив щит. Кажете го на наше Външно, което потвърждава, че ¿-кр@ ин ците не пускат българите да се приберат в държавата ни. Кажете го на децата на тези българи.

Скоро, много скоро, ще започне да излиза на повърхността цялата гнусотия и мръсотия, която част от ¿-кр@ ин ския народ е вършил и върши на различните етнически групи на територията си и на самите ¿-кр@ ин ци, които са използвани като жив щит.

May be an image of one or more people and text
Facebook

Досега излизаше номера с пропагандата, но ето ви потвърждение от хора на първа линия на фронта. Защото живият щит е първа линия.

Министър Божанов: По-скоро трябва да изпратим военна помощ на ¿-кр@й н@

Не очаквам да спуснете чуждия байряк ниско долу от срам. Вие, ако имахте такъв, нямаше да развеете друго знаме освен българското. Както едва ли ще го развеете сега за нашите братя моряци на онзи кораб на фронта, които насила са държани от хората, чиито деца спасява държавата ни. Отдавна е ясно, че на голяма част от вас милосърдието е само поза, поза която немееше, когато биваха избивани децата на Донбас, а и тези по целия широк свят.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!