Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Унищожителна критика във Фейсбук срещу Радев и посещението му във Виена

Нелли Георгиева се гневи: Храниш с думи народа Български ,а го водиш с делата си на унищожение

Васала на краварите ходи да се моли за Шенген в Австрия. СРАМ!, гневи се също Атанас Костадинов. Резил е да се редите в първия ден на новата година с чужденци, а не с българи. Да не се спънете на червения килим на стълбите на филхармонията...

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Унищожителна критика събраха снимките на президента Румен Радев с австрийския канцлер Карл Нехамер, публикувани на неговата страница в соцалната мрежа.

Както вече написахме, по информация на президенството Радев е бил единственият държавен лидер, поканен от Нехамер на тазгодишното издание на традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на „Музикферайн“.

Двамата разговаряли и обсъдили Европейската политика по миграцията и предоставянето на убежище, преди провеждането на Европейския съвет на 9 и 10 февруари.

Българският държавен глава подчертал, че охраната на външните европейски граници изисква още по-тясно сътрудничество между европейските страни, както и целенасочена техническа и финансова подкрепа от страна на ЕС. Румен Радев напомнил и че България е направила съществени инвестиции в усъвършенстването на охраната на своите граници и това е потвърдено от всички мисии на Европейския съюз, написаха от президенството.

Текстът на информацията е качен на страницата на Радев във Фейсбук и предизвика взрив от гневни коментари: 

Ето част от постовете на потребителите на Фейсбук:

Всяка Ваша дума противоречи на реалността! Симулирате, че работите в полза на народа си, но в действителност сте в услуга на чужди интереси! Жалко, че подведохте много хора!, пишегневно Яна Ваклинова. 

- Не мисля ,че е най подходящият момент да гледаме заедно театър, пък смята Хростоан Георгиев. 

- Само с добри пожелания от другите страни-членки няма как да се случат нещата. Говорят за европейска солидарност, но ни оставят сами да се оправяме, както можем, добавя Николай Асенов. 

- Уж тези от Максуел бяха казали ,че си голямата работа ,но излезе ,че и ти си като харвадските измамници ???? До кога с Деса ще сте туристи ,които обикалят света с парите на народа?, е оценката на Виктория Маркова. 

Нелли Георгиева добавя: Храниш с думи народа Български ,а го водиш с делата си на унищожение.Добър човек си, осъзнай се,спри и се огледай. 

- Какви са тия празнодумия пак...Точно тия ни спряха за Шенген ????????????...., ядосва се Благовест Аврамов. 

- Австрийци споделиха, че в момента, австрийското правителство е с много нисък рейтинг сред народа си. Нека федералният канцлер на Австрия Karl Nehammer да не се възползва от ситуацията, за да трупа дивиденти на гърба на българския народ. Не е достойно! Честита нова година!, заявява Даниела Иванова.

- Много йезуитска.Хем на четири очи всичко е ок , а пред света не сме за Шенген.
Припомнете им, че за да не бъде превзета Виена 1689 година от варварите турци ,една от причините е че в тила е поробеният български народ,който се бори с нашестветика, категоричен е Александър Попчев. 

- Президенте, не може да се грижите за Европата и европейска солидарност, а не за интересите на България. Тази измислена европейска солидарност вреди и унищожава България. Новогодишното ви слово не струва и пукната пара.
Резил е да се редите в първия ден на новата година с чужденци, а не с българи. Да не се спънете на червения килим на стълбите на филхармонията, гневна е Таня Иванова. 

- Поканата Ви на концерт не ни касае, а още по-малко лицемерното деклариране на подкрепа от канцлера. Ако това е подкрепата на Австрия се чудя какво би било противопоставянето?
Честита Нова година, г-н Президент!, заключва Любов Ст. 

Защо, г-н Радев, в чужбина се държите като еврофил, а у нас-като путинофил ?????☹, ядосана е Ваня Илиева. 

Васала на краварите ходи да се моли за Шенген в Австрия. СРАМ!, гневи се също Атанас Костадинов.

- Румънският президент ходи ли във Виена да му стържат с цигулки, докато лиже рани от австрийското прецакване за Шенген?, пита реторично Консон Сюксов. 

Границата да я пазят нашите военни и гранична полиция, със съдействието разбира се на гранична полиция от съседната държава!!!
Нали затова получават заплати !!!
А колкото до Австрия, не знам защо изобщо.ще ходиш там !
Толкова ли те вълнува концерта на тяхната филхармония ?!!
Да беше отишъл в Карловско, да видиш какво става там, как живеят хората и как са посрещнали празниците !!!
Или да отидеш в една болница, да видиш болните деца от какво имат нужда ?!!
Стига сте скитосвали из чужбина, харчейки само народни пари !!!
Ами вижте какво можете да направите за Народа си, и Родината !!!
пише Пепа Георгиева. 

А Диманка Недкова направо избухва: Що за глупости?!Преди по-малко от месец този и холандския гей ни се изплюха в лицето за Шенген сега първи приятели.Президента ако поне малко е мъж на място щеше да му тегли една за концертчета и сътрудничество.Зелен коридор за нелегалните емигранти, те не искат са остават в България да ходят по Австрии и Холандии нас какво ни интересува.Като не оценяват усилията ще оценят бездействието ни.Няма български полицай да умират по границите за да може тези животновъди да ми ходят на концертчета.Л@йнари! 

Лицемерие ,вие си се прегръщате докато ни унижават като втора ръка хораеоценката на Стилян Младенов 

Макар и малка извадка от българския народ тези коментари и оценки са потвърждение на социологическите сондажи от последните дни, които отбелязаха, че Радев вече има отрицателен рейтинг на доверие и че недоволство от политиката му расте.  

Четири дни преди Нова година Маркет линкс" отчете за първи път по-голяма степен на недоверие в президента Румен Радев, отколкото положителни оценки за работата му. Макар резултатите да са много близки - 40% го подкрепят, докато 41% казват, че нямат доверие , тенденцията към разколебаване на подкрепата в него през 2022 г. е отчетлива.
Доскоро Радев беше единственият институционален ръководител с положителен баланс на доверие/недоверие. 

Прави впечатление силното разочарование на симпатизантите му, на хора, които са му вярвали и които са работили за неговото избиране на първия пост в държавата. 

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Унищожителна критика във Фейсбук срещу Радев и посещението му във Виена

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!