Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Явор Божанков бие шута на Корнелия! Лявоамериканска „Промяна“ го пуска за кмет на Горна Оряховица

Червеният депутат Явор Божанков, който бе изпратен „в командировка в Щатите” от Корнелия, след като се обяви срещу „хартиената коалиция”, бе изваден от Правната комисия в НС, ще бъде компенсиран с номинация за кмет на родната Горна Оряховица, но не от БСП, а от… друга лявоамериканска патрия „Продължаваме промяната“

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Божанков се обяви срещу връщането на хартиените бюлетини и веднага беше махнат от комисията. Иначе с неговия глас хартията щеше да падне с 11 на 12 гласа. Според близки до „Позитано“ 20 от ръководството на БСП са казали на юриста, че не искат да го виждат в парламента до 15 декември, пише „Галерия”.

Защо точно тази дата, не е ясно, но явно предстои нещо да стане факт. Депутати пък поясняват, че най-вероятно от 16 декември парламентът ще излезе в обичайната си дълга Коледна ваканция.

В парламента се шушука упорито новината, че Божанков има оферта да премине в лагера на „Промяната“. Не само в листите при извънредни избори, но и за местните.

Юристът е смятан за фаворит на Кирил Петков за кметския вот в Горна Оряховица, откъдето е родом социалистът.

Самият Божанков поспря обичайната си активност във фейсук. От Америка той си позволи само подигравка с идеята за ляво обединение на стари муцуни, като пусна колаж.

Интересното е, че под постовете му коментират предимно десни хора. Самият депутат не е член на БСП, а винаги влиза в Народното събрание от гражданската квота.

Във Велико Търново междувременно текат сондажи за нови лица на БСП. Трескаво се издирват млади и необременени, които да бъдат предани на сегашното ръководство и на Нинова. С Божанков явно тя ще е дотук…

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Явор Божанков бие шута на Корнелия! „Промяната“ го пуска за кмет на Горна Оряховица - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!