Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Драми в ГЕРБ: Бойко опънал ушите на Деси Атанасова заради Кирил Петков. Наредил на своите хора да

Бойко Борисов категорично не иска да поеме отговорността за съставяне на правителство с подкрепа на ГЕРБ, ако в него не участват другите (комунистическо) проевропейски и пронатовски партии. Това съобщи пред „Галерия“ запознат с герберските драми политик.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Лидерът на партията обяснил на депутатите си, че винаги може да се направи кабинет с ДПС, Янев и Нинова. „Това обаче ще настрои хората срещу нас, а и вече дойде зимата. Ще ни свали бързо процентите“, изчислил Борисов, притеснен за общинския вот наесен.

Той наредил на своите хора да търсят до последно разбирателство с ДБ и „Продължаваме промяната“. Бившият премиер бил готов на коалиция с поне една от партиите, за да не се покачва общественото напрежение.

Според източниците ни това по-родило неприятни разговори между Борисов и част от депутатите. Лидерът на ГЕРБ буквално съсипал от критики своите за среднощния маратон на Правната комисия за връщането на хартиените бюлетини.

„Пак ли ще изкарвате хората по улиците“, размахал пръст Бойко към Деси Атанасова и Радомир Чолаков.

Някои от депутатите с половин уста обаче му опонирали, че са съгласни на всякакви покани към ДБ, но не и към „Продължаваме промяната“. Герберите отказват да простят на Кирил Петков най-вече арестите на самия Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.

Засега обаче няма сериозни данни, че ДБ или ПП са променили позицията си спрямо ГЕРБ. Чуха се единични гласове от ДСБ за компромис, но бързо бяха пресечени от Христо Иванов.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Драми в ГЕРБ: Бойко опънал ушите на Деси Атанасова заради Кирил Петков - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!