Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владимир Путин: Западът е постигнал много, ограбвайки други народи! Идва нова ера!

Владимир Путин

Владимир Путин е категоричен, че новата ера вече е напът!

Идва нова ера, нов етап в историята на света и това е не само нормално, но и наложително. Това заяви Владимир Путин, според когото Западът наистина е постигнал много, но тези постижения до голяма степен са станали, благодарение на бруталното ограбване на други народи и държави.

Владимир Путин обяви, идва нов ред!

„Да, знаете за „златния милиард“ и той се е превърнал в „златен“ и е постигнал много неслучайно. До огромна степен това се дължи на грабежите в Африка и в Азия. Ами Индия, вземете Индия! Колко пъти Индия беше грабена и опустошавана от същия този Запад?!

Затова и сега Западът се бои страшно много, да не кажа панически, от това, че други държави и центрове на световното развитие могат да предстяват нови и по-добри варианти за бъдещето.

Колкото и да се стремят да запазят господството си обаче, истината е, че идва нов ред. Ред, който да защитава стандарта и качеството на живот на всички хора, да брани традициите им и моралните им човешки идеали и ценности. Човекът не е средство, той е висша цел“, заяви Владимир Путин.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Владимир Путин: Западът е постигнал много, ограбвайки други народи! Идва нова ера! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!