Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: Категорично няма ядрено оръжие в България

Категорично в България няма ядрено оръжие. Това са спекулации. Тези изтребители идват тук най-вече, за да могат да водят съвместни тренировъчни дейности с българските ВВС и да помагат за охрана на въздушното пространство. И дума не може да става за ядрено оръжие. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Той коментира и предвидената актуализация на държавния бюджет, като я определи като необходима. "Всички намерения на правителството за антикризисни мерки трябва да минат през парламента. Много хора очакват. Надявам се да има по-бързо развитие, за да не бъдат и тези мерки прекалено закъснели. Най-важното е да видим устойчива управленска програма на правителството, която да даде устойчивост на всички процеси за борба с кризата и социална подкрепа", посочи държавният глава.

Президентът коментира и показания от депутата Христо Петров /Ицо Хазарта/ среден пръст вчера в Народното събрание. "Нашият парламент се е нагледал на какво ли не. Мисля, че не става въпрос за средни пръсти, а за цялостното поведение и отношение в парламента. Нашите народни представители не трябва да забравят, че с всичките си действия и начина, по който изглеждат и говорят, изразяват отношението си към българските граждани".

Относно протеста на надзирателите, той каза, че всеки има право да протестира, но зависи за какво и по какъв начин. „Всички в момента професионални слоеве, всички, които вършат някаква дейност, имат своите основания да искат по-добри условия за работа. За мен е важно е да има диалог с управляващите”, уточни Радев.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Радев: Категорично няма ядрено оръжие в България - Политика - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!