Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нешка Робева срина НАТО: Да дойдат в Югославия да сеят мир! Пардон, нея вече я няма

Легендарната ни треньорка по худ. гимнастика Нешка Робева е на мнение, че на запад има твърде много лицемерие. В момента всички укоряват Русия и обявяват Владимир Путин за агресор, но къде бяха всички тези критици преди 20 години?

Преди 23 години НАТО срина из основи Югославия, която месеци след това се разпадна. Робева не може да приеме за съдник в момента именно американците, които разбиха не една или две държави за собствени цели, пише Vtorifront.bg.

„Щом САЩ са такива миротворци, защо не отидат в Югославия да посеят малко мир. А, пардон, нея вече я няма, унищожиха я същите американци, които днес приказват за агресията на Русия. Сърбите са по-малко хора от украинците ли? Не го разбирам това лицемерие“, избухна Нешка.

Тя е на мнение, че целият Запад е изключително лицемерен. Говори се и се пише само за Украйна, защото така се изкарва Русия злодей, а от 8 години има война в Йемен и никой не се интересува от това.

„20 милиона души в Йемен се нуждаят от спешна хуманитарна помощ, а се говори само за Украйна. Това не са никакви евроатлантически ценности, това е обикновено двуличие“, смята Робева.

Според нея НАТО не е никаква отбранителна организация, както се твърди и се тиражира. Напротив, именно хората от НАТО са виновни са почернянето на много човешки съдби заради свои егоистични цели.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Нешка Робева срина НАТО: Да дойдат в Югославия да сеят мир! Пардон, нея вече я няма - Новинар Онлайн

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!