Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ген. Радев вдига нов юмрук! България ще празнува 24 май с нов премиер

rumen-radev_600x399

Румен Радев прави нов държавен преврат и сменя властта до седмици!

Президентът на нашата мила родина Румен Радев и неговите „отрочета“ Кирил Петков и Асен Василев са в изключително обтегнати взаимоотношения и е въпрос на време всичко да ескалира по необратим начин. Всъщност път назад няма и до дни държавният глава ще свали това правителство.

Това разкри пред Fakti.bg социологът доц. Антоний Гълъбов. Той твърди, че съвсем скоро ще видим нов юмрук от президента, което означава нова война с властта, както беше през лятото на 2020 г.

Този юмрук най-вероятно ще дойде още този вторник (3 май). Тогава се планира мащабен протест срещу правителството в центъра на София, а очакванията са той да бъде подкрепен от Румен Радев.

Преди това, може би на 1 или 2 май, президентът официално ще свали доверието си от правителството. Така той публично ще се отрече от тези, които сам докара на власт, а именно „Продължаваме промяната“.

Румен Радев отново ще развее своя юмрук срещу властта

Ген. Радев е изключително разочарован от Кирил Петков и Асен Василев. На всичкото отгоре финансовият министър си позволи да го критикува публично, което още повече е ядосало президента, който не оставя подобни действия безнаказани.

Държавният глава е направо бесен на управляващите заради спирането на руския газ и той не го крие. Освен това не одобрява и намеренията, които имат Киро и Асен спрямо РСМ, тъй като те искат да свалят ветото на България.

Според запознати с обстановката на „Дондуков“ 2 Радев вече е започнал да осъзнава, че е докарал на власт истинско зло и за да спаси България и българския народ, трябва да подкрепи протестите срещу Петков и Василев.

По всяка вероятност предстоящите протест и излизане на БСП от управляващата коалиция заради доставките на оръжия в Украйна ще доведат до смяна на властта. Има твърде голяма вероятност на 24 май България да осъмне със служебен премиер, назначен от президента Румен Радев.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ген. Радев вдига нов юмрук! България ще празнува 24 май с нов премиер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!