Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев нокаутира Просто Киро, отношенията с Русия са спасени!

Елеонора Митрофанова остава в България благодарение на президента!

Румен Радев е човекът, благодарение на когото България спаси дипломатическите си взаимоотношения с Русия. Това стана ясно след оставането на посланик Елеонора Митрофанова в София.

Днес президентът даде изявление, в което разкритикува Митрофанова, че се държи непристойно за посланик, но в същото време заяви, че не може да поеме риска да я екстрадира в Москва, писа Actualno.com.

Според държавния глава една такава екстрадация няма да помогне с нищо на България. Напротив, само ще навреди, защото ще скъса дипломатическите отношения с Русия, а оттам и икономиката ни ще затъне.

radev-mirofanova_600x400

Румен Радев остави Елеонора Митрофанова в България

“Ако изгоним руския посланик, това ще помогне ли за по-безопасното изваждане на нашите моряци от опасните зони? Какви са перспективите за други енергоносители и на каква цена?”, каза президентът в защита на това, че Елеонора Митрофанова не бива да бъде екстрадирана.

Това решение на Румен Радев не се харесва по никакъв начин на премиера Кирил Петков, който се страми да работи изцяло за ЕС и САЩ. Просто Киро обаче е длъжен да се съгласи, защото не само президентът оставя Митрофанова у нас, но и парламентът е с тази позиция.

Припомняме, че Елеонора Митрофанова минава за човек на Владимир Путин. Лично руският президент я е назначин на тази позиция и разчита на нея да го информира за положението в България.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Радев нокаутира Просто Киро, отношенията с Русия са спасени!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!