Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия извежда света от матрицата на долара

/Поглед.инфо/ Руското посолство в София публикува схема за плащането за доставка на руски газ.

Светът се движи отвъд матрицата на долара. Това е термоядрена бомба, която Русия хвърли в областта на икономиката и финансовата политика. Загледани в ¿-кр@й н@, ние все още не я виждаме”, каза международният анализатор проф. Боян Чуков в интервю за БНР .

Той припомни, че търговията между Русия и Индия вече се извършва в рубли и рупии, а между Русия и Китай - в рубли и юани. Когато населението на тези страни се събере, ще се окаже, че половината свят излиза от доларовия обмен, отбелязва той.

Силата на Съединените щати се основава на факта, че доларът е световната резервна валута, тоест с помощта на долари светът отдава почит на Съединените щати... Докато битката се води на дипломатическата поле, в информационното поле. И психологическата битка ще бъде най-важната в тази икономическа война, която ще се води през следващите години “, каза Чуков.

Междувременно руското посолство в София публикува схемата за плащане на доставката на руски газ.

В информацията към схемата се посочва, че „На 1 април 2022 г. Русия уведоми писмено българската страна за въвеждането на нова процедура за плащания за доставка на руски газ за редица държави, включително Република България“.

Посолството потвърждава, че новата процедура за плащания ще се извършва в рубли чрез специална сметка в Газпромбанк, като се запазва текущата цена и други параметри на съществуващите договори.

Русия продължава да доставя газ в пълен размер в съответствие с всички свои задължения по съществуващите споразумения“, заяви дипломатическата мисия.

Превод: ЕС

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Русия извежда света от матрицата на долара - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!