Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Смела жена разсипа Кирил Петков и аверите му: Има някой в управляващата сбирщина, който да не е измамник?!

Добро утро, добри хора.

Хем се чудя, хем се мая, де ще му излезе края… Дали има някой в управляващата сбирщина “Продължаваме промяната”, който да не е измамник?!

Продължават да излизат наяве полуистини, несъответствия и откровени лъжи: ето и последният случай с кандидата на “Продължаваме промяната” за гуверньор на БНБ – пълна каша с дипломата му за докторска степен.

Андрей Гюров, според собствените му твърдения, се е дипломирал през 2005 г. във Виенския университет. Обаче – всяка диплома от чужбина следва да бъде призната в Националния център за информация и документация (НАЦИД). Това е процедура, която отнема между няколко седмици до няколко месеца. Андрей Гюров не си е направил труда да го стори.

В четвъртък следобед, обаче, той лично бил входирал искането и няколко часа по-късно, то вече е било одобрено. По това време кандидат-гуверньорът беше в Народното събрание, където депутатите от парламентарната комисия изслушваха концепцията му за управление на БНБ. Освен това, как изобщо за една вечер е направена нужната проверка на документите?!

Депутати от ГЕРБ показаха и самата дипломна работа на Андрей Гюров, която е публично достъпна. Необясним е фактът, че тя е защитена през 2005 г., ала в текста са цитирани данни и научни трудове от 2007, 2008 и 2012 г.

Всъщност, какво да очакваме от съратниците на Кирил Петков, който започна с лъжата, че не е канадски гражданин и продължава всеки ден да твори лъжи, замесвайки личности като Джо Байдън и Урсула фон дер Лайен, дори?! По-преди беше лъгал, че проВиотикът му е използван лично от Опра Уинфри и Новак Джокович!

Човек, който лъже с лекотата, с която диша, е опасен за себе си и за околните! SOS!

А в “Продължаваме промяната” не е само един!

… Брилянтен коментар на Васил Гроздев: “Като изключим машините, има ли други, които биха гласували отново за “Продължаваме промяната”?

От профила във фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Смела жена разсипа Кирил Петков и аверите му: Има някой в управляващата сбирщина, който да не е измамник?! - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!