Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Захарова: Време е САЩ да научат, че всеки за вражески ход ще има болезнен отговор

/Поглед.инфо/ Всяка враждебна стъпка, предприета от Вашингтон срещу Русия, ще бъде последвана от отговор от Москва, във всеки случай болезнен за американците.

Това заяви официалният представител на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова. Коментарът й е публикуван на 26 март на сайта на МВнР.

„Крайно време е американците да научат, че всяка враждебна стъпка неизбежно ще бъде последвана от реакция, във всеки случай болезнена за тях“, обеща Захарова.

Според нея представители на САЩ се опитват да се измъкнат от отговорност за състоянието на руско-американските отношения, което е близо до пълен разрив.

„Те обичайно хвърлят стрели към Русия, която е обвинена в „ескалация“ с мотива, че не пропускаме удари и винаги отговаряме на враждебни атаки огледално или асиметрично“, отбеляза дипломатът.

Както тя предложи, Вашингтон смята за нормално да експулсира руски дипломати по фиктивни причини, да отнема имуществото на други хора, да затваря дипломатически мисии и след това да бъде лицемерно изненадан, когато Русия отговори реципрочно.

„Не избягваме диалога и сме готови да преговаряме, но стриктно „на равни начала”, при насрещно движение, чиито знаци във Вашингтон не се виждат дори под лупа“, подчерта Захарова.

Министерството на външните работи отбеляза, че американската страна прави всичко, за да усложни работата на руските дипломатически ведомства в САЩ, аргументирайки се за необходимостта от поддържане на отношенията между двете страни. Руското дипломатическо ведомство призова САЩ да помислят за последствията.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Захарова: Време е САЩ да научат, че всеки за вражески ход ще има болезнен отговор - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!