Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова ги попиля: Мислете със собствените си глави, бе! Но да, за това се искат топки!

Мика Зайкова

Мика Зайкова е ядосана на необмислените ходове на правителството!

Бясна на нелогичните и необмислени правителствени ходове по отношение на санкциите за Русия е Мика Зайкова. Икономистката директно попита кабинета що ще чини (какво ще прави), когато спре доставката на руски газ и цените скочат не тройно, а петорно.

Мика Зайкова ги разби тотално

Защото това, което са обещали Щатите на Европа – в размер на 15 милиарда кубически метра, ще е крайно недостатъчно не само за нас, но и за ЕС. Зайкова е убедена, че този газ ще стигне само до Германия и толкова. А останалите и особено малка България, ще осъмне опулена

„Дефицитът, който ще изпита цялата ни Европа, ще е рекордните 250 милиарда кубически метра, а Америката е обещала само 15 милиарда. Е, какво правим и с коя глава мислят изобщо в парламента?!

Наясно ли са също, че Америка предлага главно шистов газ, който трябва да се преработи, за да стане за ползване. По каква инфраструктура и какви тръби ще идва, това е допълнителен въпрос. И след всички тези питания, сещате ли се колко ще ни струва и какви пари ще трябват“, гневи се Мика Зайкова.

Тя отново казва браво на лидери като Виктор Орбан, които първо и преди всичко мислят за собствения си народ и тогава се юрват да подкрепят тази или онази европейска идея. Нищо, че са в ЕС.

„ЕС не е господар, това трябва да разберат някои. Ние всички сме равноправни членове, със своя мисъл и решения. Но да, изисква се кураж и смелост да носиш такава отговорност“, усмихва се Зайкова.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Мика Зайкова ги попиля: Мислете със собствените си глави, бе! Но да, за това се искат топки! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!