Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков се изплю в лицето на Европа! ¿-кр@ ин ците отиват право в затвора – Живота на Бойко Рашков е в опасност?

boiko-rashkov_600x381

Бойко Рашков не се съобразява с общото мнение, че ¿-кр@ ин ците са големи жертви!

Бежанците от ¿-кр@й н@

Вандалските прояви на ¿-кр@ ин ските бежанци, а и на немалко български граждани, развалят плана на българските власти за оказване на помощ и съпричастност на всички избягали от войната в ¿-кр@й н@. Все повече съветски паметници в България биват осквернявани, съобщи Мария Захарова, писа Dnes.bg цитирана от zona98.com.

В момента МВР разследва случаите, но засега това се прави скришом, тъй като има заподозрени ¿-кр@ ин ски бежанци. Вътрешният министър Бойко Рашков обаче е категоричен, че ако бъде доказана вината на ¿-кр@ ин ците, те ще си понесат всички последствия, независимо че са мигранти в нашата страна.

До момента най-големите осквернявания са на Паметника на съветската армия и масовият гроб в столичния квартал „Лозенец“. В Русия са бесни, че се поругава паметта на войници, дали живота си за свободата на Европа.

В Свети Влас пък има сведения, че е било свалено българското знаме от ¿-кр@ ин ци, които са качили на негово място ¿-кр@ ин ското. Това е накарало Бойко Рашков да започне собствено разследване.

Бойко Рашков „закопчава“ ¿-кр@ ин ците

Министърът на вътрешните работи отказва да се съобрази с натиска от Европа да не закача ¿-кр@ ин ците, дори и те да са виновни. Той е категоричен, че последствия за виновниците ще има, независимо от тяхната националност.

Както стана ясно, бежанците се сдобиха с повече права от българските граждани. Децата и възрастните хора получават безплатно здравеопазване, а останалите ще се възползват от безплатната услуга за 3 месеца. Нещо, което за българите го няма.

Освен това за бежанците се организира кампания DMS с цена на 1 СМС 5 лв. А за болните бъгларски деца цената на СМС е 1 лв.

България помага на мигрантите и с пари. Всеки от тях получава по 40 лв. на ден. Ако едно домакинство се състои от 4 души, семейният му месечен бюджет до лятото ще бъде цели 4800 лв.

На фона на всичко това е изненадваща агресията на ¿-кр@ ин ците у нас, но очевидно се дразнят от руските паметници. Бойко Рашков е решен да ги вразуми.

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Бойко Рашков се изплю в лицето на Европа! ¿-кр@ ин ците отиват право в затвора

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!