Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кобрата размаза з€л€н с₭и: Стои на един стол и се прави на мъж, покри се като мишка!

Кубрат Пулев е възмутен от президента на ¿-кр@й н@, който според него не действа като истински лидер на страната си!

Войната в ¿-кр@й н@

Боксовата жива легенда на България Кубрат Пулев взе отношение по най-горещата тема през последния месец, а именно войната между ¿-кр@й н@ и Русия. Неговото мнение обаче малко се различава от общественото.

Кобрата не вижда нищо положително у Володимир з€л€н с₭и. За него той не е никакъв герой и жертва, както го описва западният свят. Нещо повече, бившият на Андреа смята, че ¿-кр@ ин ският президент се е покрил като мишка след избухването на войната.

„Стои на един стол и убеждава народа си как трябва да продължи да умира уж за родината. Някак фалшиво и пошло е всичко това. Ако беше мъжкар, щеше да излезе на бойното поле, а не да се крие като мишка“, категоричен е Пулев, писа Plovdiv24.bg.

Kubrat-Pulev_600x398

Кубрат Пулев размаза з€л€н с₭и

Кобрата разкри, че не се страхува да излезе на фронта, ако България влезе по някакъв начин във войната. Той би последвал примера на колегите си братята Кличко, които в момента се бият за родината си.

„Бил съм в казарма и съм обучен да водя война. Не се страхувам, нито се притеснявам да изляза на фронта. За мен дори би било чест да го направя за България“, разкри Кубрат.

Боксьорът не бърза да съди Русия, както го прави целият западен свят. Според него монетата винаги има две страни, поради което и ¿-кр@й н@, и Русия имат вина за случващото се в момента.

За Кобрата е недопустимо подобни неща да се случват в 21 век. Той намира тази война за пълен провал на дипломацията и политиката като цяло.

Руската специална операция в ¿-кр@й н@ - удар по Голямото нулиране

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Кобрата размаза з€л€н с₭и: Стои на един стол и се прави на мъж, покри се като мишка!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!