А уж не пиел и не лъжел... много! Борисов: От най-изостаналите вече сме водещи, не само на Балканите, а и в Европа

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

,,От най-изостаналите вече сме водещи не само на Балканите, но и в тази част на Европа, защото, както знаете, само пет такива суперкомпютъра има. Тук ще има офиси на Световната банка, утре откриваме немски завод в Пазарджик. В цял свят знаят колко сме добри и, малко да се отпуши икономиката, всички ще искат да дойдат при нас''.

Това заяви днес премиерът пред журналисти в София.  

Баце се хвали, че сме водещи в Европа, а не вижда, че България умира

 Борисов присъства на символичната първа копка на сградата на българския суперкомпютър в "София техпарк" и обяви: 

Даваме 16 млн. лева за единствения суперкомпютър на Балканите

Министър-председателят пристигна на мястото направо от Велинград. Там е и министърът на финансите Владислав Горанов, както и кметът на столицата Йорданка Фандъкова. Посрещна ги друг честен комунист

Президентът клоун

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев... Излъга всички, че не е членувал в БКП

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

България е 10 години напред пред Гърция в тази област, обясни Плевнелиев. Борисов пък посочи, че ние сме назад с 50 години по някои параграфи като например пътищата. 

Суперкомпютърът ще бъде част от Европейската мрежа EuroHPC. На церемонията присъстваха още министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на икономиката Емил Караниколов, еврокомисарят Мария Габриел, кметът на София Йорданка Фандъкова, представители на организациите партньори в консорциума "Петаскейл суперкомпютър – България". 

По думите на министър-председателя суперкомпютърът ще представлява една добра възможност за иновациите, автомобилните клъстери и науката.

,,Помня преди години, когато седяхме двамата с Росен Плевнелиев на дивана в Бояна и един час ми говори за този "Технопарк", а Мария (Мария Габриел, б.р.) още тичаше по поляните в Гоце Делчев. Така че мога да кажа, че се преборихме в конкуренция не само с Балканите, но и с целия ЕС за този суперкомпютър. Колко труд ни е струвало, за да се случи... но все пак да се знае, че с 16 милиона лева и България е участвала, така че сме си горди с това, което се случва сега'', сподели още премиерът Борисов.

,,Не стройте до 12-и, че дотогава е ретроградният Меркурий. Стройте след това'', препоръча на работниците премиерът.

Пет такива са компютрите в Европа и те ще бъдат мрежа, т.е. ние ще сме част от най-мощната мрежа, коментира Борисов. 

И с Фолксваген имаме морална победа. Обадиха се и казаха, че явно нашата оферта е по-добра, каза президентът Плевнелиев по повод отказа на компанията да прави завод в Турция.


Чекмедженцата се пълнят – България умира

Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, дрешници, гардероби (с телефона, който не нося, да не изчезне нещо?), пошегува се на ваш гръб комуниста въздържател Борисов. 

За тайните чатове на президента Радев с Бобоков и натиска на Радев върху БНТ, "Няма да говоря за тях! Пак ще пишат, че водя войни - аз правя пътища и супер компютри", закова строителят на пътища и суперкомпютри от с.Банкя.

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!