Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България "свети" в Давос не с президент или премиер, а ...със Светослав Трайков


Ценният кадър на България Светослав Трайков, който ни представлява в Давос. Светослав Трайков "светна" и по време на протестите през лятото на 2020 г., мятайки яйца по фасадата на Министерския съвет

Служителят на проф. Минеков сподели с обществеността какво е ял в швейцарските Алпи

Снимки на десерт със златен лист и други гурме специалитети - с това ще се запомни българското участие на Световния икономически форум в Давос, събрал политическия и икономическия елит на света.

Гурме-вечерята - от това е впечатлен българският представител  Светослав Трайков - началник на отдел „Европейски програми и проекти“ в Министерството на културата, попаднал  по незнайно какви критерии на световната сбирка в швейцарския курорт. 

Масови резервации в агенции за компаньонки заради Световния икономически форум в Давос

Самият Трайков известен с  участието си в протестите през лятото на 2020 г, когато  геройски мяташе яйца по държавните институции и разнасяше ковчези по площадите на столицата.

"Сътрудничеството във фрагментиран свят" е темата на тазгодишния 53-и Световен икономически форум в Давос.


„Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи“, каза Клаус Шваб, основател и изпълнителен председател на Световния икономически форум.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

От изказването на неговия председател и основател - професора по икономика Клаус Шваб, световната общественост разбира къде я стяга чепикът международната олигархия - светът може да се превърне в "объркана мозайка от глобални сили“. Разбирай - вместо един световен хегемон, ще има много.

Всичко това обаче българската общественост няма да разбере от собствен квалифициран източник, който да й разкаже как ставащото в Давос ще се отрази на нашата страна - да разчитаме ли на повече инвестиции, да не разчитаме ли.

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Защото България не изпрати там нито премиер, нито президент, нито дори министъра на икономиката. Справка - Бойко Борисов, Симеон Сакскобургготски и Иван Костов са присъствали на авторитетната конференция в ролята си на български министър-председатели.

Но днес в алпийския курорт страната ни е представена от министъра на културата проф. Велислав Минеков. И той, като министър на културата, участва в съпътстващи мероприятия, засягащи културата, а съвсем не икономиката и "дълбоката социална фрагментация" в света, която безспокои швейцарския професор от германски произход Шваб.

Оказва се, че страната ни "светва" в Давос със Светослав Трайков - началник на отдел „Европейски програми и проекти“ в Министерството на културата, който по тази линия отговаря и за осъществяването на Плана за възстановяване и устойчивост в културния сектор.

Самият План пък предвижда 46 милиона лева за дигитализация на архивите, напомня във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Тома Биков и подчертава, че до момента по темата не е направено абсолютно нищо. "Тези пари са достатъчни за дигитализацията на архивите на БНТ, БНР, БТА, Националната филмотека и всички останали архивни фондове в сферата на културата. Трайков обаче е в Давос. Вероятно разузнава нещо на разноски на... Програмата за популяризиране на българската култура в чужбина!", пише Биков в социалната мрежа.

От поста му всъщност става ясно и с какво е известен Трайков - с участието си в протестите през лятото на 2020 г, когато той геройски мяташе яйца по държавните институции и разнасяше ковчези по площадите на столицата.

Преди време министър Минеков сподели, че Трайков е един от най-ценните му служители. Бил разузнавач и разбирал от Фейсбук, припомня Биков. И сигурно затова Трайков е в Давос - да разузнава и да информира. И той информира - изпраща информация от високия форум какво е имало в чинията му на вечерята, която споделя с широката общественост във Фейсбук.

Трайков пусна снимки на десерт със златен лист и други гурме специалитети, които е имал възможността да опита докато е на посещение по време на икономическия форум, изпратен от служебния министър на културата на разноски на българския данокъплатец.

След като обаче темата доби популярност в социалните мрежи, явно не в насоката, на която е разчитал авторът, Светослав Трайков изтри давоските си публикации. 

А от заповедта на министър Минеков става ясно, че Трайков е командирован с право на пътни, дневни, квартирни и медицинска застраховка за чужбина за срок от четири дни, считано от 14 януари до 17 януари в гр. Давос, Швейцария.

И сега как ще оправдае командировъчните си без публикации?! 

Но да погледнем на събитието от друг ъгъл. Светослав Трайков, като истински разузнавач, е разбрал, че тазгодишният Давос е "слаба ракия" - няма го Байдън, няма го Макрон, Си Дзинпин го няма, Сорос също не дойде. Тоест, няма кой да каже нещо интересно за бъдещето на човечеството. И какво му остава освен да разузнае някоя и друга кулинарна тайна.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: България "свети" в Давос не с президент или премиер, а ...със Светослав Трайков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!