Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Масови резервации в агенции за компаньонки заради Световния икономически форум в Давос


Снимка: Ройтерс

Швейцарските агенции за компаньонки в Давос вече са напълно резервирани преди ежегодно провеждащата се среща на политици и милардери на Световния икономически форум. Събитието събира държавни глави, корпоративни ръководители и влиятелни организации с нестопанска цел, съобщи австрийската медия Express, като се позова на съобщение от местна агенция за компаньонки.

Клаус Шваб: Светът е изправен пред дълбока социална фрагментация

В съобщение до неназован домакин в Давос, публикувано от Express, ескорт агенцията Sensuallounge Escort призовава да клиентите да резервират своята „фина селекция от дами и господа“ навреме, за да осигурят „възможно най-добрата грижа и компания по време на Световния икономически форум“.

Съобщава се, че Sensuallounge предлага „услуги за всички сексуални ориентации“, а  една нощ с един от техните служители струва 2 350 евро. Услугата изглежда не приема пари в брой като плащане, предлагайки на клиентите възможност да плащат с кредитна карта или чрез PayPal.

Според журналистите годишното събиране на Световния икономически форум е силен сезон за швейцарските проститутки. Express разкрива, че агенциите са създали специализирани уебсайтове за конференцията. Техният списък изглежда напълно резервиран, сайтът на Sensuallounge вече беше изчезнал от понеделник.

Докато Световният икономически форум е поканил около 2500 души като акредитирани делегати тази година, над 30 000 души се очаква да посетят ски курорта за вечери, партита и, според журналистите, документиращи „тъмната страна на Давос“, платен секс.

Секс работници също чакат в хотели и барове, посещавани от гостите на форума, според доклад от 2020 г. на Times UK, а жените – дори и да са акредитирани участници в Световния икономически форум – са „рутинно тормозени“ от мъжете.

Проституцията в Давос предизвика спорове през последните години. Швейцарската армия е упълномощена да разположи до 5000 войници, ако е необходимо, за да осигури сигурност на милиардерите.

Темата на конференцията през 2023 г., която се провежда от 16 до 20 януари, е „Сътрудничество в един фрагментиран свят“. Протестиращите вече бяха на място преди официалното откриване на събитието в понеделник, осъждайки използването на частни самолети от присъстващите, които твърдят, че са загрижени за климатичните промени.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Масови резервации в агенции за компаньонки заради Световния икономически форум в Давос

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!