Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НО ЗАПОМНЕТЕ ТЕЗИ ДУМИ...

Основният партньор на либералния фашизъм, който се вихри из целия свят вече е консуматорското общество. Те (либералите) възпитаха тук в България три поколения консуматорско общество. Това са партньорите (дори и да не го разбират) на този грабителски политически световен елит.

Всеки един, който не е готов да се раздели със скапания си мерцедес, с луксозната си спалня или с топлата си завивка, или със скъпите си обувки, или с нещо друго. Този човек, ТИ не очаквай да застане до теб рамо до рамо „на връх Шипка“ да отстоявате каквото и да било. Него го интересува, мерцедеса да е лъснат, защото има драскотина, трябва да е лъснат да го видят всички други, как най-големия мерцедес има той. Извън собствената си консумация той е един бройлер, който вие искате да го видите като боен френски петел. НЕЕЕ! Това е бройлер. За клане и за ядене! Обърнете се! Вижте синовете си, вижте дъщерите си, вижте внуците си… Колко бройлери ще видите в тях! Аз също го правя. Аз не живея на луната! 

НО ЗАПОМНЕТЕ ТЕЗИ ДУМИ:

Всеки един консуматор е партньор на либералния фашизъм! Всеки един!

Тук се превърна в култура да се възпитават консуматори. Ние възпитаваме като родители децата си да бъдат КОНСУМАТОРИ!

Ние искаме да имаме луксозни стоки в магазините. Те да са препълнени. Да ни дават евтини бор машини БОШ на промоция. Искаме всичко да ни бъде в излишък и ние да пазаруваме всичко онова, което не ни трябва въобще но да го имаме.

Искаме да имаме вили, да ходим в Гърция всяка събота и неделя. И не само в Гърция. В целия свят по плажовете да ни има ТАМ. И само да се отдадем на наркотици, на алкохол, на секс на всичко, на всичко онова което се нарича КОНСУМАЦИЯ. И в този момент , в който ти си захранен и ВЕЧЕ си консуматор, ТИ вече си съюзник и партньор на най-грабителската хунта в света. Защото точно ТИ им трябваш. За да могат да ти скръцнат със зъби от някоя телевизия , например като Фон д.лай... на Италианците и да им каже: „А знаете ли, че ще ви спра едни пари , и какво ще стане с вас. Помните ли какво беше Италия след Войната?! – другарката Фон д.лай.... Е значи ние играем на строга господарка в политическия смисъл защото другарката Фон д.лай... управлява банковата система на Италия и знае че може да превърне с едно щракване на пръста си от хора които карат Алфа Ромео и се наслаждават на БЕллисима и любовта, и всичко хубаво, в един момент могат да станат гладни, боси, и голи… И ако това е демокрацията, някой да бъде заплашван физически ако не говори правилно. А правилно е онова, което мисли Фон д.лай..., ТО единственото, което може да помогне е СЪЗНАНИЕТО.

И ако без да искаш си се озовал в ролята на КОНСУМАТОР, единственото, което трябва да направиш е по някакъв начин да въстанеш срещу това в СЕБЕ СИ. Да можеш да промениш максимален брой хора около себе си в посоката на СЪЗНАНИЕ. За да може да има КОРЕКЦИЯ.

Ако тази корекция не може да се случи, то бъдете сигурни, че БЪЛГАРИЯ до 20 години ще бъде мулти- етническа държава, ще имаме 2 ри език официален, ще има три официални етноса в БЪЛГАРИЯ от които Българският ще е най-малък. 

АКО не можете да се разделите с лъскавата измамна страна на така наречения КЛУБ НА БОГАТИТЕ!

из "Свещеното интервю"

Независими Медии България

Николай Марков

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: НО ЗАПОМНЕТЕ ТЕЗИ ДУМИ... | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!