Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И немските депутати мръзнат като кучета - топли ги само призивът на Урсула да стоят на студ и да спрат да се къпят, та най-после да победят Путин

Безпомощността на евролидерите изби в трагикомични и абсурдни ситуации. Депутатите в Бундестага на Германия вече стоят в пленарната зала, завити с шалове, в пуловери и палта. Треперят от студ, докато решават политическите дела. Според "Шпигел" офисите и заседателните зали могат да се отопляват само до 19 градуса, а коридорите и фоайетата не се греят изобщо. И всичко това заради решението на ЕС да се пести енергия заради недостига на газ. 

Поредния пирон в ковчега на Путин! "Шпигел": Ледена епоха в Бундестага - депутати с пуловери, шалове и палта

Най-богатата европейска страна и най-зависима от руски газ е принудена да опознае живота на бедните, за съществуването на които досега дори и не е подозирала. Така не сме съществували дори и ние по време на соца. Впрочем тогава се отоплявахме обилно, дори и стълбищата в блоковете имаха радиатори. 

Западни потребители изумени от евтинията и изобилието в руските супермаркети след 9 месеца санкции – ВИДЕО

Идиотщината на евролидерството започна още през лятото. То не бяха решения да се пестят поне 5% от тока във върховите часове, в учрежденията да се ходи без вратовръзка... Нидерландия започна кампания за ограничаване на продължителността на къпането до пет минути.

САЩ пак прекараха Европа не смятат за необходимо да обявят Русия за "терористична държава"

И това са само малко от примерите за този абсурдизъм, в който сама се въвлече Европа. Защото от санкциите, които тя продължава да въвежда срещу Русия, губят единствено европейските граждани. 

Урсула фон дер Лайен се прояви като западният политик, взел най-идиотското решение, след Втората световна война. По Лисабонския договор тя е длъжна да се грижи за живота и здравето на гражданите на ЕС, а не на тези от Горна Волта, Иран или Украйна. Вместо това милиони европейци остават без топла вода, на студ и с ограничение да се къпят и да се перат.

Медведев: Бракът между Съединените щати и Европа има всички шансове да завърши с мръсен скандал и мрачна подялба

Сюжет, достоен за роман на абсурда. Но, страхувам се, и най-големият абсурдист не би могъл да сътвори такава история. 

С една дума, дайте да стоим на студ и да спрем да се къпем, та най-после да го победим този Путин! 

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: И немските депутати мръзнат като кучета - топли ги само призивът на Урсула да стоят на студ и да спрат да се къпят, та най-после да победят Путин - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!