Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ пак прекараха Европа не смятат за необходимо да обявят Русия за "терористична държава"

Съединените щати не смятат за необходимо в този момент да обявят Русия за "терористична държава", а подобно решение би могло да се окаже дори контрапродуктивно, защото би рискувало да попречи на изпращането на хуманитарна помощ в Украйна и на износа на зърно от тази страна, заяви днес в Букурещ американската посланичка в НАТО Джулиан Смит, цитирана от Аджерпрес.

"Вашингтон смята, че това не е необходимо в този момент", посочи тя, подчертавайки позицията, изразена от президента Джо Байдън и от други представители на американската администрация.

Йордан Халачев: Апотеоз на нарцисизма и глупостта на Европейския парламент, бе да обяви Русия за спонсор на тероризма. Това патетично и напълно глупаво, безполезно и вредно за нас самите изявление не води до никакви конкретни ползи.
Така евродепутатите отрязаха възможността на Европа участва в бъдещото уреждане на конфликта чрез преговори.
Дори САЩ не предприеха подобна стъпка, осъзнавайки последствията от подобно решение и неговата вредност за собствените интереси.
Това бе много цинично, страхливо и най-вече глупаво решение.
Това глупаво решение даде възможност някой друг, (САЩ, Турция, Китай и т.н.т), да решава въпросът с капитулацията на Украйна,която вече се очертава да бъде и капитулация на Европа.

"Всъщност (подобно решение) би могло да бъде контрапродуктивно, тъй като би могло да забави или попречи на нашата способност да изпращаме хуманитарна помощ в Украйна или на износа на зърно от Украйна", заяви Джулиан Смит на онлайн брифинг с международната преса преди срещата на външните министри на НАТО, която ще се състои във вторник и сряда в Букурещ.

"По тази причина фокусът на САЩ в тясно сътрудничество с много партньори и съюзници от цял свят е да използваме санкции и да идентифицираме начини за допълване на санкциите с цел да увеличим натиска върху (руския президент Владимир) Путин и неговия режим, но и да намерим средства за оказване на натиск върху икономиката. Всъщност, за да попречим на руската армия (...) да изгради нови способности в настоящия контекст (...) Така че не виждам никакво движение, със сигурност не и в САЩ, в посока към обявяване на Русия за "терористична държава", обясни американската посланичка в НАТО в отговор на въпрос за възможността НАТО да обсъди подобно решение.

Източник: БТА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Източник/ци: САЩ не смятат за необходимо да обявят Русия за "терористична държава" | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!