Западни потребители изумени от евтинията и изобилието в руските супермаркети след 9 месеца санкции – ВИДЕО

Австралиецът е показал един от магазините в Москва, като обръща внимание върху изобилието от стоки и техните цени

Чуждестранните потребители на YouTube са изненадани от цените в руските супермаркети след деветте месеца на санкции срещу страната. Те написаха многобройни коментари към видеоклип на австралийския блогър Travelling with Russell, съобщават световните издания.

Австралиецът е заснел видеоклип в един от магазините в Москва, като обръща внимание върху изобилието от стоки и техните цени.

Блогърът отбелязва, че макар много западни фирми да са напуснали Русия след началото на войната, те са били заменени от местни марки, а в някои случаи, както при газираната вода, имената просто са били променени.

Потребителите са сериозно изненадани от начина, по който Русия успява да се справи с поредицата от санкции. Те са оставили около 10 000 коментара под видеото.

"Живея в Средния Запад на Съединените щати. Никога не съм виждала толкова голям магазин за хранителни стоки с толкова голямо разнообразие! Също така и цените! Всички цени са ниски!", пише Karen Brojakowski.

Друг потребител отбелязва, че цените в Русия са посочени с всички данъци - етикетът с цената показва крайната цена, за разлика от САЩ.

"Санкциите засегнаха най-силно европейците, но корумпираните власти танцуват по свирката на своите господари от Уолстрийт", пише sylwek917. "Ако се отървем от политиците, които искат да ни разделят, светът ще бъде много по-добро място", споделя Knife Collector.

Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Западни потребители изумени от евтинията и изобилието в руските супермаркети след 9 месеца санкции ВИДЕО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!