Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България се включи в делото срещу Русия за геноцид и военни престъпления

България се включи към делото срещу Русия за геноцид и военни престъпления. Това става ясно от документ, публикуван от Международния наказателен съд в Хага.

Първите две държави, които се включиха в делото, бяха Латвия и Литва. След това се присъединиха и други държави: Нова Зеландия, Великобритания, Германия, САЩ, Швеция, Румъния, Франция, Полша, Италия, Дания, Ирландия, Финландия, Естония, Испания, Австралия, Португалия, Австрия, Люксембург, Гърция, Хърватия, Чехия.

Припомняме, че сенатът на Полша прие резолюция, в която обяви Руската федерация за терористичен режим и призова международната общност да подкрепи Международния наказателен съд в разследването на лицата, отговорни за военните престъпления в Украйна.

ООН призова за разследване на убийството на 10 руски военнопленници в Украйна

България е внесла в Международния съд на ООН в Хага в петък, 18 ноември, искане за намеса по делото "Украйна срещу Русия за нарушаване на Конвенцията за геноцида". Информацията съобщи и БТА, позовавайки се на Министерството на външните работи (МВнР) на официалната й страница в Туитър.

Това става ясно и от документ, публикуван на интернет страницата на Международния наказателен съд в Хага, допълва Нова тв.

В края на октомври Нидерландският парламент одобри предложение за създаването на специален трибунал в Хага. Целта му е съдебен процес, който разследва руски военни и политически ръководители за навлизането на руски войски в Украйна. 

Източник: dunavmost.com, dnes.dir.bg

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Източник/ци: България се включи в делото срещу Русия за геноцид и военни престъпления | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!