Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тодор Беленски: Кирил Петков успя да изгони американския посланик, при все че планът беше за руския


Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

/ПогледТВ/ „Кирил Петков беше поредната политическа марионетка, назначена с определени цели. Русофилите трябва да му издигнат паметник, защото той успя и русофобите да направи русофили. Кирил Петков успя да изгони и американския посланик, при все, че планът беше за руския, но Херо Мустафа си тръгва предсрочно.“ Това каза в предаване на Поглед ТВ пред Валентин Кардамски, журналистът и политически анализатор Тодор Беленски.

Журналистът изброи националните предателства на Кирил Петков, сред които падането на ветото за европреговори с Република Северна Македония, прекъсването на договореностите ни за газ с Газпром, а също и внасянето на руски газ, но с прекупвачи през Гърция, на много по-високи цени.

„Не бих се доверил на социологическите проучвания. За съжаление, социологията у нас се прави в услуга на определени хора. Първо трябва да се види кой е платил за проучването и с каква цел и от кой център. И социологическите агенции и големите телевизии служат на определени прослойки, посолства, но не и на българските граждани“, категоричен беше Тодор Беленски.

Според анализатора вотът наесен ще е емоционален и хората ще вземат решение в последния момент за кого да гласуват. „Това е стихиен вот, който няма да доведе до кардинални промени в обществото и в политическия дискурс“, посочи Беленски.

„Тъй наречените ни партньорски отношения със САЩ, Великобритания и ЕС винаги ни поставят така, че ние да имаме само задължения. Само ние се съобразяваме и изпълняваме. Това не прилича на симбиоза, а на паразитизъм. Всеки българин може да усети по джоба си дали този паразитизъм ни доведе до икономически колапс. Представят ни се едни данни за инфлацията, а в магазина виждаме съвсем друго. Най-атрактивният механизъм на властта да контролира пред обществото размера на инфлацията е, като извади една стока от потребителската кошница, ако тя се оскъпи твърде много. Така изкарват по-ниска инфлацията. В момента тя е над 20%“, категоричен е Тодор Беленски.

Цялото интервю с Тодор Беленски вижте във видеото.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Източник/ци: Тодор Беленски: Кирил Петков успя да изгони американския посланик, при все че планът беше за руския - Алтернативен Поглед - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!