Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цяла Европа ври и кипи заради Орбан, ето защо

Премиерът на Унгария - последният истински лидер в ЕС или враг на демокрацията на социалистическа Европа

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Oтскоро британските, немските и другите медии от Западна Европа започнаха старателно да „лепят“ на премиера на Унгария Виктор Орбан прозвището за образцов пример за враг на демокрацията. Първоначалната причина, е този успешен лидер на една от страните на Европейския съюз (ЕС) и на НАТО в очите на масовата общественост да бъде превърнат в парий, е в неговите строги убеждения. Днес, повод за това е политиката на Орбан.

В Украйна ври и кипи след тези думи на Орбан

Казано накратко, преди началото на специалната военна операция (СВО) на Русия в Украйна премиера на Унгария беше заклеймяван затова, че отстоява традиционните християнски ценности. За пример, той по никакъв начин не поддържа еднополовите бракове.

И още, че не се стеснява да нарече себе си християнин. Освен това, Орбан директно заявява, че „християнството е направило Европа свободна, справедлива и единна“. Премиерът на Унгария въведе законите за забраната на абортите и пропагандата на нетрадиционните сексуални отношения. И още през 2011 г. обяви за началото на възраждането на идентичността и суверенитета на своята страна.

Разбира се, такава самостоятелност не можеше да понрави на „политически зрелите“ и на заклетите в своята толерантност чиновници в ЕС, пише "Труд".

През настоящата година Орбан се доближи с още една крачка по-близо до всеобщата обструкция от страна на Запада, защото той открито изказа своето несъгласие с антируските санкции. И го направи в достатъчно брутална форма.

Той заяви, че ЕС „сам се е прострелял в белите дробове“, когато е приел санкциите срещу Русия заради въоръжения конфликт в Украйна. И разви своята мисъл: „Отначало аз мислех, че ние сме се простреляли в крака, но европейската икономика наистина се простреля в белите дробове и сама себе си се задуши“. И във връзка с това Орбан призова ръководителите на ЕС да променят политиката си по този въпрос.

Коментирайки изявлението на премиера на Унгария, френският вестник „Фигаро“ отбелязва, че Виктор Орбан от самото начало е бил твърд опонент на ембаргото за руския петрол, което ЕС провъзгласи още в началото на юни, че ще бъде включен в шестия пакет от санкциите срещу Русия.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Цяла Европа ври и кипи заради Орбан, ето защо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!