Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А какво ако Виктор Орбан е прав? България най-вероятно ще попадне в...

Boyan Chukov

Виктор Орбан: "Мирни преговори РФ и Украйна няма да има. Който ги чака... чака напразно. Войната може да завърши само след преговори между РФ и САЩ. Докато няма преговори, няма да има мир. Ние, ЕС, не можем да бъдем посредници, ние пропуснахме своя шанс. Руснаците повече не искат да водят преговори с нас...

No photo description available.
Facebook

Западната стратегия бе основана на: Украйна може да спечели с помощта на англосаксонците и НАТО, санкциите ще дестабилизират Русия, ЕС ще може да управлява последствията от санкциите и ще пострада по-малко, а светът ще подкрепи Запада. Стратегията претърпя крах. Никога не се печелят войни срещу руснаците...

Голяма част от света демонстративно не ни подкрепи. Китай, Индия, Бразилия, Африка, арабският свят, всички странят от този конфликт, те се занимават със своите работи...".

Ако Виктор Орбан е прав, а той е прав! Това, което ни очаква е следното: Украйна ще капитулира, ще бъде организирана Ялта-2 и ще бъдат очертани новите сфери на влияние. България най-вероятно ще попадне в руската сфера на влияние. След близо 30-на години постоянните опити на Сорос българите да бъдат трансформирани в англосаксонци, тевтонци, нормандци и други се провалиха. Вина за несполуката на Сорос носят нашите прадеди, които не са се съобразили с фундаменталното прозрение на Петър Стоянов, че народите могат да правят "цивилизационен избор".


КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

С бъдещото прозрение на Петър Стоянов по понятни причини не са се съобразили и Данилевски, Тойнби, Хънтингтън, Николаенко и много други по-малко проницателни титани на мисълта.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!