Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Любомир Талев: ДБ се разпореждат по комунистически, нямат нищо дясно

May be an image of text

Любомир Талев

Днес от т. нар. "Демократична България" само за няколко часа успяха да демонстрират всичките си ценности.

Първо в пленарна зала на Народното събрание гласуваха заедно с БСП правила за избор на председател на КПКОНПИ, според които начело на антикорупционния орган може да застане психично болен човек в пенсионна възраст, принадлежал към репресивния апарат на комунистическата държава, разследван от КПКОНПИ и с отнет допуск до класифицирана информация.

След това при закрити врата съпредседателят им Христо Иванов обясни защо са го направили: за да бъдат част от мнозинството, използващо антикорупционната агенция "като бухалка". След което - напълно по комунистически - разпоредиха записът да бъде свален от сайта на "Дарик". Няма запис, няма проблем!

От години твърдя, че в тази общност (брандирала се последователно като Реформаторски блок, Нова Република и Демократична България) няма останало нищо дясно и че тя представлява сбор от ръководни кадри: функционери и потомци на комунистическата номенклатура и репресивна машина, подкрепяни от преимуществено неомарксистки и ляво-либерален електорат. Днес това бе демонстрирано по особено брутален и безпардонен начин.

May be an image of 1 person and text

No photo description available.

За разлика от много наблюдатели на политическите процеси, не очаквам дори днешните безобразия да приключат съществуване на тази мини коалиция: както вече казах, мнозинството от избирателите й са неомарксисти, които очакват от нея именно подобно поведение.

Важно е обаче заблудените десни гласоподаватели, които все още подкрепят ДБ, да спрат да го правят: след днешния ден те вече нямат никакво оправдание да твърдят, че в лицето на ДБ гласуват за десни партии и политики. А след предсрочните избори, които след днешния ден станаха безалтернативни, новото парламентарно мнозинство да изолира тази токсична формация, прегърнала омразата, лъжата, слугинажа на чужди частни и държавни интереси и съглашателството с най-мрачните страни на комунистическото минало. Тогава и само тогава ще бъде възможно излекуването на българското общество и държавност от раните, нанесени им през последните две години.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!