Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МАЕ: Европа незабавно да намали потреблението на газ

Автор: "Труд"

Международната агенция по енергетика (МАЕ) предупреди, че Европа трябва да предприеме незабавни стъпки за намаляване на потреблението на газ преди зимата, призовавайки правителствата да ограничат използването на климатици и да започнат да продават газ на търгове за промишлеността или в противен случай рискуват нормиране на синьото гориво (ограничаване на предлагането) през най-студените месеци.

"Файненшъл таймс" цитира ръководителят на МАЕ Фатих Бирол да заявява в понеделник, че съкращенията на руските доставки означават, че европейските усилия да постигнат заложените цели няма да успеят и призова правителствата "да отчитат всеки оставащ ден", за да запълнят съоръженията за съхранение на газ през следващите три месеца.

"Последните действия на Русия да намали още повече потоците от природен газ към Европа, съчетани с други неотдавнашни прекъсвания на доставките, са код "червено" за ЕС“, отбеляза Бирол.

"Европа трябва да действа сега и да вземе предвид всеки оставащ ден", посочи той, добавяйки, че въпреки че високите цени вече са ограничили част от потреблението, "необходими са значителни допълнителни намаления на газовото потребление, за да се подготви Европа за предстоящата тежка зима".

Шефът на МАЕ каза още, че последният анализ на агенцията, която действа като енергиен наблюдател за страните от ОИСР, предполага, че Европа трябва да ограничи потреблението с 12 млрд. кубически метра от сега до началото на отоплителния сезон, или еквивалент на 130 танкера, пренасящи по море втечнен природен газ.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Източник/ци: МАЕ: Европа незабавно да намали потреблението на газ | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!