Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кристиян Коев: И какво се оказа!? Цялата държава зависи от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво се е разбрал татито на Кирчо с олигарха, превзел държавата

Кристиян Коев: И какво се оказа!? Цялата държава зависи от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво се е разбрал татито на Кирчо с олигарха, превзел държавата

Кристиян Коев: И какво се оказа!? Цялата държава зависи от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво се е разбрал татито на Кирчо с олигарха, превзел държавата.

И какво се оказа? Че цялата държава с премиер Кирил Петков е зависела от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво ще реши бащата на Петков за бъднините на цял един народ. На тати детето се оказа параван за уговорките на баща му с българското задкулисие, превзело държавата. А неизживяният пубертет на Петков ни докара Лена Бориславова, която явно може да е с него, само ако е на власт и го командва. Разкритията, които направи Тошко Йорданов за начина на управление на Петков са меко казано скандални. Да зависи цяла държава от това дали Бориславова е била добре задоволена, а на тати момчето какво се е разбрал с олигарха, е престъпление към всеки българин!

За съжаление дясната му ръка в тази бутафория вместо управление е Асен Василев, който е зависим от сърдечни драми с министъра на културата и шефа на НАП Спецов. Та ситуацията е следната – български олигарх и медиен магнат решава да превземе държавата чрез зависими хора на каишка и инсталира за премиер Кирил Петков – сериозно комплексиран и лесно манипулируем, назначавайки му Лена Бориславова да го командва. За сигурност уговорките минават и през тати, за да не стават грешки. А за дясна ръка и финансов министър се инсталира изключително зависим човек с любовни драми и щения, който на свой ред назначава за министър на културата и шеф на НАП близки до сърцето си мъже. Така дуото Петков и Василев се оказа нищо повече от посмешище и неуспешен опит на един алчен олигарх да превземе държавата!

Кристиян Коев

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Кристиян Коев: И какво се оказа!? Цялата държава зависи о

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!