Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Братовчедът на Влади Горанов влага милиони от АМ „Хемус” в конезавод и соларни панели край Плевен

Мафията ГЕРБ не спи – Стоян Горанов, братовчед на финансиста на шайката Владислав Горанов, осветлен от Narod.bg като получател на 83 млн. лева за АМ „Хемус”, част от които вложил в топ имоти в центъра на София, смята да продължи далаверата.

Наш източник разкри, че братовчедът на Владислав Горанов възнамерява да вложи още държавни милиони в своя частен бизнес чрез фирма „Битумина ГМБХ – България“, на която е управител.

Към момента от авансово получените 83 милиона лева по времето на бандата ГЕРБ дружеството на „братчеда” пръснало 23 милиона за два поземлени имота и 12 помощни постройки в центъра на София. Става дума за парцел от над 12 декара в близост до парка „Заимов“ – на ул. „Проф. Милко Бичев“ 2, който е собственост на „Автотранссервиз“.

Проверка на Narod.bg установи, че фирмата е собственост на… бившия съпруг на Надежда Михайлова – Камен Михайлов, и техните дъщери – Нина Каменова Михайлова и Виолета Каменова Азис.

Рестото” от 60 милиона държавна пара фирмата на Стоян Вълов Горанов щяла да вложи не в купуване на материали за лот 8 на магистрала „Хемус”, за каквато цел са отпуснати парити, а в пазаруване на конна база край родния Плевен.

Според източника на Narod.bgбратовчедът на Владислав Горанов искал да влезе ударно и в бизнеса със соларни панели и преработка на биомаса.

Стоян Горанов даже е подготвил и фирма, през която да вложи държавните милиони в новия си бизнес – „Победа Солар – 1” ООД, в която е съдружник с по 25% дялове заедно с Любомир Божидаров Дафински, Ралф Алфонс Алте-Тайгелер и Марк Мортон Векселман, показа проверката на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Само в Narod.bg: Братовчедът на Влади Горанов влага милиони от АМ „Хемус” в конезавод и соларни панели край Плевен - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!