Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шефът на унгарския парламент: Зеленски може би има психични проблеми. Киев: Хвърляте кал по Украйна

Председателят на унгарския парламент Ласло Кьовер смята, че украинският президент Владимир Зеленски има психични проблеми и това обяснява атаките му срещу чуждестранни лидери. В интервю за унгарския новинарски канал Hir TV Ковер подчерта, че лидерите на други държави не допускат подобен тон към колегите си. По-късно украинското външно министерство отговори на думите на Кьовер, като го прикани той да представи удостоверение за психичното си здраве, съобщава ТАСС.

"Изявленията на президента (на Украйна) понякога звучат много странно", заяви Ласло Кьовер. "Не си спомням лидер на страна, нуждаеща се от помощ, да си позволява такъв тон към някого, включително в Унгария и Германия", добави Кьовер.

Той отбеляза, че „както в личния живот, така и в политиката“ хората обикновено се въздържат от заплахи към онези, „които искат да направят свои приятели“. Той предположи, че Зеленски може да изпитва „някакъв личен психически проблем“, но „не се знае какво може да се направи по въпроса“.

По-рано в Будапеща изявленията на Зеленски и редица украински официални лица по отношение на унгарския премиер Виктор Орбан бяха счетени за обидни, а преди няколко месеца украинският посланик Любов Непоп беше извикана по този повод в Министерството на външните работи на страната. След парламентарните избори в Унгария на 3 април в Киев почти не криеха съжалението си, че партията на Орбан, а не опозицията, ги спечели. Преди това украинските власти упрекнаха унгарското ръководство, че им оказва недостатъчна подкрепа и нежелание да доставят оръжие, припомня ТАСС.

Междувременно украинското външно министерство отговори на думите на председателя на унгарския парламент Ласло Кьовер, като го прикани да представи удостоверение за психично здраве. Съответната позиция беше публикувана в неделя от официалния представител на външното министерство Олег Николенко.

„Министерството на външните работи на Украйна очаква публичното оповестяване на удостоверение за състоянието на психичното здраве от председателя на унгарския парламент Ласло Кьовер. По-нататъшната оценка на думите на г-н Кьовер зависи пряко от заключението, записано в удостоверението“, написа Николенко на страницата си във Фейсбук. Според него „унгарските политици упорито продължават да хвърлят кал по Украйна“, което не е изненадващо, тъй като „в исторически план Унгария неведнъж се е ориентирала към страната на злото“, добавя ТАСС.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Шефът на унгарския парламент: Зеленски може би има психични проблеми. Киев: Хвърляте кал по Украйна | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!