Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена Бориславова: Който не ни харесва е руски шпионин! – Искат да ни свалят от баницата за да може да я вземе Москва...


Кирил Петков във възторг от левите комунисти в Европа: Много харесвам хората около масата

Лена Бориславова, която се явява уви нещо повече от началник на назначения от лява Америка кабинет на Кирил Петков предвид постоянните публикации в мрежите, че между двамата има и друг вид взаимоотношения освен служебните за пореден път, се изяви като направи изявление пред медиите по повод скандала с това, че украинските бежанци хабят държавен ресурс, като разкарват автобуси и влакове в които изобщо нямат никакво намерение да се качват. 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Според Лена Бориславова, това са поредните спекулации на медиите близки до Русия и Путин, защото крайният срок за преместването е 31.05. това е по-програма и всички сме наясно, че украинските майки с деца ще предпочетат да седят до последният ден на морето, все пак времето се стопли става вече и за плаж. 

Относно информациите, че коалицията не била стабилна, а правителството не можело да се справи с нито една криза, ясно заявявам, че това отново е целенасочена атака на всички онези, които вече повече от 1 години искат да изгонят от политиката на България Кирил Петков и Асен Василев, заедно с целият им екип от млади и образовани хора, които не клякат пред натиска от Москва и дори нещо повече ясно показахме, че България може да е независима дори енергийно от Путин и неговата уж незаменима газ.

Всички руски шпиони в България вече са ни ясни, знаем им имената виждаме ги всеки ден как говорят против нас, против нашите комунистически действия, как подривно работят, за да ни свалят от баницата изпълзели от сенките. Виждаме ги и знаем, че тези хора искат да ни свалят от власт само с една, единствена цел. България да бъде управлявана от консервативно-дясна Москва,... а не от комунистическа Америка.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Лена Бориславова: Който не ни харесва е руски шпионин! Искат да ни свалят за да може България да се управлява от Москва...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!