Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков във възторг от левите комунисти в Европа: Много харесвам хората около масата, ДПС имат доста въпроси да си зададат

Избранникът на Комунистическа Америка
Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Петков се надява на руски петрол до 2024 г. Изкупува петрола с надценка, за да смъкне цените

Кирил Петков заяви своята радост от хората около масата, които е видял на срещата на европейските либерали (леви комунисти) от „Обнови Европа”.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

„Много е приятно да видите около масата хора като Макрон, Рюте, като Александър от Белгия, като Хавие на Люксембург, които казват- много ще се радваме ПП да е част от нашата група”.

Според него било важно, когато се говори за нулева толерантност към корупцията тя да бъде от локалното ниво до Брюксел.

„Това означава да има един нов стандарт на европейските политически семейства, така че да не си затваряме очите за локална корупция, а в Брюксел всичко да е наред. Радвам се, че Рюте и Макрон казаха - „Да, това е новата Европа”.

Той коментира, че ДПС имали доста въпроси, които да си зададат, ако искат да продължат да са част от новите стандарти на европейските семейства.

„То не трябва да се говори за ДПС като партия. Въпросът е кои са хората в ДПС и какъв е стандартът, който ДПС ще има към себе си, за да бъдат част от тази нова формация. Аз мисля, че те имат много въпроси да попитат себе си, ако искат да продължат да бъдат част от новите стандарти на европейските семейства”, поясни той. 

„Либералните партии се обновявават.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Какво ДПС трябва да направи, за да се чувства, че е част от този нов стандарт? Например, как те биха оправдали хора от „Магнитски” да са в техните ръководни роли, на първия ред в парламента, когато говорим за по-висок стандарт на ниво корупция? Важно е за тях вътрешнопартийно. Ние знаем къде сме. За да се присъедини „Продължаваме промяната" към това политическо семество, трябва да има правила, които да създават стандарт, че хора с висок риск от корупция не са там.” - изтъкна Петков.

„Много харесвам хората около масата на Renew/„Обнови Европа”/”, каза Петков. 

По темата с петрола

„Ако има решение за забрана за внос на петрол от Русия, със сигурност ще има изключение за България”, заяви уверено премиерът Кирил Петков преди началото на извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел.

ЕС се реши: Руски петрол само по тръба, България с отсрочка за ембарго. украинският президент скастри Европейския съюз

„Надяваме се до декември 2024 г. да можем да купуваме руски петрол. Това е българската позиция, с която влизаме. Има и технически причини, но е важно за енергийната ни сигурност. Най-важното е да имаме за нас, да може цените да не се повишат”, обясни Петков. 

 „Успяхме да го проговорим на най-високо ниво на обяд. Когато „Газпром” се опитва да извива ръцете на България, ние казваме „Не!” и намираме алтернатива. Но когато знаем, че нямаме друга опция и трябва да защитим българския интерес, нашите партньори ни слушат, защото знаят, че ние го правим не просто като някои от другите страни, които просто искат да напреднат, а защото наистина нямаме много добър избор. Много се радвам, че на европейско ниво ни разбират и успява българското правителство добре да комуникира важните за България моменти и се надявам, че българските компании, българските превозвачи и българските бензиностанции няма да получи стреса, който, за съжаление, е факт в доста други страни” - заяви премиерът. 

Той обясни, че все още не е напълно сигурно дали ще се стигне до шести пакет от санкции срещу Русия, тъй като има държави, които и в момента променят позициите си.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Петков след срещата с „Обнови Европа”: Много харесвам хората около масата, ДПС имат доста въпроси да си зададат - Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!