Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кадиев разкри: Кирчо е договорил газ от САЩ за след… 4 години

Какви доставки иска премиерът, като всичко е заето, пита ексдепутатът

Бившият депутат от БСП Георги Кадиев разкри, че най-вероятно премиерът Кирил Петков е договорил доставки на втечнен газ от САЩ към България за след цели 4 години. А думите на Петков, че цената ще е по-ниска от газпромската, надали са точен израз на ситуацията, на мнение е финансистът. 

Ето какво обясни той по повод гръмките новини от визитата на Петков отвъд Океана и срещата му с вицепрезидента Камала Харис:

Georgi Kadiev: Искрено съм изумен от тази новина.

May be an image of 2 people and text

Договорите за втечнен газ обикновено са много дългосрочни, Катар например миналата седмица предложи на Германия 20-годишен договор или нищо. Логиката е, че за разработка са нужни много инвестиции и никой няма рисково да инвестира толкова пари, ако не знае какви ще са приходите. Германия засега отказва.

Тъй като договорите са дългосрочни и планирани, няма и свободни количества. Ако има, те са за 2026 и нататък.

Цените при договорите за втечнен газ са закачени за цените на петрола. Почти никой не предлага фиксирани цени, именно защото договорите са прекалено дълги. Сега, когато петролът очаквано ще расте заради предстоящото ембарго на руски петрол, ще растат и цените на втечнения газ.

Германия твърди, че цените на холандската TTF борса за природен газ в момента са около два пъти по-високи от цените, по които по дългосрочните си договори получава газ от Газпром.

При всички тези обстоятелства, КАК НИЕ ДОГОВОРИХМЕ ВТЕЧНЕН ГАЗ ОТ САЩ, по-евтин от руския? За какъв период? Какво количество? На фиксирана цена ли? Защо биха го продали на нас за по-евтина от пазара цена? Къде ще го разтоварваме?

Загадка.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Кадиев разкри: Кирчо е договорил газ от САЩ за след… 4 години

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!