Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев е бесен! Украйна ще види ремонт на оръжия на куково лято

radev_600x401

Румен Радев не е доволен от решението на Народното събрание!

Помощта към Украйна

След гласуване в НС парламентът прие предложение за пакет от помощи за Украйна. Основното в него е ремонтиране на украинската военна техника у нас. Нещо, с което Румен Радев не е съгласен.

Президентът за пореден път застана зад българския народ, който също в над 70% е против решението на НС. Причината е, че България няма пари в излишък, че да плаща за ремонт на украинските оръжия.

Въпреки че не бе упоменато кой точно ще плати за този ремонт, вече се прокарват информации, че това ще е бедният български народ. Вместо парите, които идват от ЕС, да отидат за българските граждани, ще отидат за ремонтиране на украинска военна техника.

Именно с това не е съгласен ген. Радев. Бившият пилот не може да се съгласи с подобен вид помощ и защото по този начин отново се раздразва Русия. Макар че няма да се пращат оръжия, ремонтът също помага за удължаване на войната и на практика България заема официално страна в конфликта, което от своя страна е основание Путин да ни обяви война.

Румен Радев бесен на НС

Останалите точки в гласувания пакет също са предпоставка за изостряне на взаимоотношенията с Руската федерация. В една от тях става ясно, че Украйна ще помага на България енергийно, което досега беше задача на Русия. Така на практика Украйна помага за енергийната зависимост на България от Русия.

Президентът Радев е бесен и поради друга точка в приетото решение. А именно, че Варна ще приема украинско зърно. Тоест ще помагаме на украинците да си укриват зърното от руснаците. Това само по себе си е опасно, защото не изключва Русия да дойде на място да си го вземе и по този начин България да се окаже в центъра на войната.

Останалите точки в пакета са свързани с подкрепа на членството на Украйна с ЕС и хуманитарна помощ чрез приемане на бежанци.

Радев обаче ще направи всичко възможно не всички точки да бъдат осъществени, защото някои са наистина опасни за България.

Интересен факт е, че президентът се оказа прав за Корнелия Нинова. Вчера той заяви, че тя ще намери начин да остане на поста си и днес БСП гласува със „за“, при положение че предложението не е много по-различно от това, което щеше уж да я накара да напусне коалицията, защото отново е опасно за България.

Ген. Радев се оказа прав и за Кирил Петков и Асен Василев, за които каза, че нямат собствено мнение. След като Зеленски изпрати писмо с искане за ремонт на военна техника, а не на изпращане на такава, веднага НС гласува това предложение.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Румен Радев е бесен! Украйна ще види ремонт на оръжия на куково лято

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!