Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков „скалпира“ Борисов! Бившият премиер на колене пред МВР шефа

rashkov-borisov_600x400

Бойко Рашков отне медийния комфорт на Бойко Борисов!

Крахът на Биляна Гавaзова

Вътрешният министър Бойко Рашков продължава да удря жестоко по реномето на Бойко Борисов. След като го унизи с арест за 24 часа, той му отне и медийното спокойствие, на което се радваше над едно десетилетие.

Публична тайна е, че от ГЕРБ овладяха най-големите и известни медии, които в продължение на години представяха политическата информация в услуга на властта. Това нещо при Рашков е напът да приключи.

Доказателство е уволнението на Биляна Гавaзова от bTV. Тя минаваше за кадър именно на Борисов, което се затвърди след изключително непрофесионалното й интервю с Бойко Рашков в „Тази сутрин“ преди година.

Биляна и колегата й Златимир Йочев нападаха Рашков по крайно неприемлив начин, като самият вътрешен министър заяви след това, че двамата водещи са обслужили интересите на бившата власт и въпросите им са били диктувани в слушалката, писа ПИК.

След гостуването в „Тази сутрин“ Рашков заяви, че ако той е директор на телевизията, би уволнил водещите на мига. Почти година по-късно, след като партията на Рашков вече е на власт, единият водещ вече е аут.

Бойко Рашков срина Бойко Борисов

Преди дни Бойко Борисов публично обвини Рашков, че той стои зад уволнението на Биляна Гавaзова, с което обаче по-скоро потвърди слуховете, че тя е негов човек в медиите.

С освобождаването на Гавaзова Рашков отстранява напълно Борисов от една от основните медии у нас. Твърди се обаче, че БТВ в момента е подчинена на новата власт в лицето на „Продължаваме промяната“.

Все пак Бойко Рашков заслужава поздравления, защото посегна и на медийния комфорт на Борисов, което е още една крачка към пълната победа над ГЕРБ. А тя ще дойде след влизането в затвора на Борисов, Арнаудова, Горанов и още един куп техни подчинени и колеги.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Бойко Рашков "скалпира" Борисов! Бившият премиер на колене пред МВР шефа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!