Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нешка Робева размаза НАТО: Фашисти, в Йемен избиват деца, а вие само за ¿-кр@й н@ мислите!

neshka-robeva_600x400

Нешка Робева направи на пух и прах лицемерите от НАТО!

Един от живите символи на родната ни художествена гимнастика Нешка Робева отново бе безпощадна към Запада, срещу който се е изказвала неведнъж в последните години. Тя е категорична, че войната в ¿-кр@й н@ е повод за огромно лицемерие от страна на НАТО, писа Vtorifront.bg.

Робева разкри в мрежата гледната си точка за поведението на западните страни по отношение на войните. Тя вижда двоен аршин, защото не всяка война се отразява от Запада по един и същ начин.

“В момента в Йемен има война. Над 250 000 души са загинали, от които 3150 са деца. Къде е НАТО? С какво едните деца са ни по-мили от другите?”, пита Нешка, намеквайки за това, че само жертвите в ¿-кр@й н@ се отчитат.

Нешка Робева насмете НАТО

Според легендарната треньорка има причина НАТО да обръща внимание на ¿-кр@й н@, а Йемен да е оставен на произвола на съдбата. И тя е, че ¿-кр@й н@ граничи с Русия, което прави вербуването й от стратегическо значение.

Робева е потресена от лицемерието на Запада. Постоянно се призовава да се подслоняват ¿-кр@ ин ци, но за жителите на Йемен, които също имат нужда да избягат някъде, нито дума.

Треньорката по худ. гимнастика прави аналогия с Югославия преди 23 години. Тогава НАТО бомбардира сърбите, но никой не изкара западняците чудовища, както сега определят Владимир Путин.

Според Нешка Робева фашизмът по света се завръща с пълна сила. Той обаче не е в Русия, а в НАТО.

“20 милиона в Йемен имат нужда от спешна хуманитарна помощ. Да чувате нещо за тях по телевизията? Говори се само за ¿-кр@й н@, сякаш там са повече хора. Срам ме е от тази Европа, която избира на кого да съчувства само от интерес.”, възмущава се Робева, която за последно участва в политиката като част от “България без цензура” на Николай Бареков.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Нешка Робева размаза НАТО: Фашисти, в Йемен избиват деца, а вие само за ¿-кр@й н@ мислите!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!