Следвайте "Буднаера" в Телеграм

¿-кр@й н@ е във война, но с по-ниски цени от България

¿-кр@й н@ е във война, но с по-ниски цени на основни стоки в сравнение с България. Доходите на ¿-кр@ ин ците, до преди месец, значително надвишаваха тези на средностатистическия българин. Първоначално имаше дефицит на горива, но той вече е компенсиран.

„До началото на войната беше по-скъпо. Сега е малко по-евтино и приемливо. Що се отнася до бензина. Дизелът и газа са по-скъпи„, споделят местните.

Високата, според ¿-кр@ ин ците, цена на дизела, се формира като такава, поради факта, че военната техника използва този вид гориво.

Една от бензиностанциите в града поддържат най-високи цени на горивата. Над 37 гривни струва дизеловото гориво.

„Цената е нормална и търпима. Зареждам бензин за тази Жигула. Преди време цената му беше висока, но сега е добра„, коментират още жителите.

Правим проверка и масовите супермаркети. Първо за цената на олиото и хляба. Тази жена пазарува от по-висок ценови клас основни продукти.

„Нормални цени. Добри цени, както си бяха така и останаха. На олиото е около 68 гривни. А хляб? Аз купувам хляб от 30 гривни, но има по 20, 17 гривни. Цената е без промяна„, казват още те.

Олио може да се намери и на цена от 46 гривни, което е около 2 лева и 80 стотинки. Хлябът е от 60 стотинки до лев и шейсет. Този стандарт се запазва при всички продукти от потребителската кошница. /Нова телевизия

¿-кр@ ин ските бежанци и с безплатни здравни осигуровки, за 700 000 българи – НЯМА!

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ¿-кр@й н@ е във война, но с по-ниски цени от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!