Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вицепремиер по домашното насилие? Или Истанбулската?!?

ВИЦЕПРЕМИЕР ПО ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ? ИЛИ ИСТАНБУЛСКАТА?!?

След като решиха проблемите с доходите, със сметките, със здравната криза и РСМ, управляващите в лицето на Кирил Петков се заеха с домашното насилие, което им било приоритет! Домашното насилие – приоритет на правителството! Да, добре го разбрахте. Дори ще си има цял вицепремиер по тоя въпрос. Аз в началото на майтап си помислих, че при толкова много гафове още в началото на управлението, ще си имат ресорен вицепремир да ходи по къщите на министрите да ги пердаши за назидание, ама явно не е това.

Няма нищо чудно, след като си спомним на кого са проект ПП. Техен приоритет не са българите, а американските бази, зеленият сертификат, ваксините и….Истанбулската конвенция. Доходите и щастието на българите са им девета дупка на кавала. Кирил Петков беше назначен от посолството с определена цел и той продължава да я изпълнява, без значение, че вече българите започнаха да изтрезняват. Дори Президентът Радев, довлякъл ни от канавката Кирил Прекрасни, се чувства предаден от него и леко погнусен от действията му. Там развръзката ще настъпи скоро и отношенията ще се сритат окончателно.

Та, българи, борбата започва отново с Истанбулската конвенция. Имате си цял вицепремиер, който да отговаря за домашното насилие – проблем № 1 на територията на Просто Киро!

Елена Гунчева

СКАНДАЛ: От името на България Теодора Генчовска подкрепи джендър идеологията в резолюция на ООН в разрез с решение на КС

Извънредна вест! Лена продължава промяната: България ще има вицепремиер по Конвенцията... за домашното насилие

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: ВИЦЕПРЕМИЕР ПО ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ? ИЛИ ИСТАНБУЛСКАТА?!? – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!