8 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ, Пекин твърди „Няма нови инфекции“

8 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ, Пекин твърди „Няма нови инфекции“

Пекин продължава да твърди, че има нулеви нови местни случаи на COVID-19 от 19 март.

Въпреки това, последните данни, публикувани от мобилния оператор China Mobile, показват, че те са загубили над 8 милиона потребители през януари и февруари.

Къде са тези потребители сега?

ККП-вирусът, широко известен като коронавирус, причиняващ COVID-19, за пръв път се появи в Ухан през декември 2019 г. Epoch Times го определя като ККП-вирус, защото прикриването и злоупотребата на Китайската комунистическа партия (ККП) доведе до разпространението на вируса в цял Китай и създаването на глобална пандемия.


Нови полеви болници

Макар да „няма нови случаи на COVID-19“ в Ухан, през март се наблюдават допълнителни конструкции на нови полеви болници и други здравни заведения. Има видео доказателства за хора, които се редят пред заразна клиника в Ухан, потвърдено от Epoch Times.

На 19 март строителен работник сподели видеоклип на нова полева болница, създадена на крайградски стадион в Ухан, казвайки: „Новата полева болница ще започне да функционира скоро.“

Жителка на Ухан, г-жа Ли, каза пред ​​Epoch Times, че наскоро властите са създали 300 полеви болници из града за карантина на заразени хора.

Полевите болници са били затворени по време на първото посещение на китайския лидер Си Дзинпин в Ухан. Властите твърдят, че вече няма нужда от тях. Г-жа Ли обаче каза, че много хора са недиагностицирани и се самоизолират у дома. „[От това, което знам], всяка жилищна сграда в [района Jiang'an] има заразени. Пациентите са принудени да си стоят вкъщи."

Г-н Ву, жител на близкия до Ухан град Хуангганг, сподели, че нито една болница в Ухан не може да диагностицира болестта му, тъй като всички заведения са пълни с вирусни пациенти. Дъщерята на Ву каза за Epoch Times в телефонно интервю: „Обадих се на лекари от Ухан. Казаха, че е много възможно баща ми да има тумор на бъбрека, но не можели да го приемат. ... Болниците им били пълни с вирусни пациенти."

Г-жа Джан, друга жителка на Ухан, вярва, че епидемията е много по-тежка, отколкото признават властите. „Ако огнището не е критично, то [правителството] ще ни позволи да се върнем на работа. В момента всички пътища са все още блокирани и бизнесът не е възобновил производство в Ухан", заяви тя в телефонно интервю на 17 март.


Нетизени 

Много нетизени (интернет потребители, бел. прев.) са скептично настроени към твърденията на властите, че епидемията е била овладяна. Широко разпространявана статия, публикувана на китайски борд за интернет обяви твърди, че само когато са изпълнени три критерия хората ще могат да повярват, че епидемията наистина е приключила.

Те са: 

На 24 февруари ККП обяви официално, че тазгодишната Lianghui, насрочена за 3 до 13 март, ще бъде отложена поради епидемията.

Коректното име: “ККП-вирус” – за да разграничим жертвите от виновниците

"Глобалната пандемия от коронавирус трябва да послужи за зов за пробуждане на света... Китайският режим е проблемът, а не решението"

Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса (Вирус на Китайската комунистическа партия) – ВИДЕО

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

Тайната история на коронавирусното биооръжие

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия

Експерт: Китайският корона вирус е създаден в лаборатория в Ухан като биологично оръжие

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com/

https://www.zerohedge.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!