Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Коректното име: “ККП-вирус” – за да разграничим жертвите от виновниците


ККП-вирус - Китайско-комунистически-партиен вирус

Настоящата пандемия започна с вирус от Китай, страна намираща се под АБСОЛЮТНИЯ контрол на Китайската комунистическа партия – АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ идва с АБСОЛЮТНА ОТГОВОРОСТ!

Нещо повече под АБСОЛЮТНИЯТ контрол на Китайската комунистическа партия във военната биологична лаборатория от най-висок клас Р4 в Ухан се развива обширна програма за разработване на биологични оръжия с цел възможност за „безкръвна победа“.

Тайната история на коронавирусното биооръжие

АБСОЛЮТЕН КОНТРОЛ означава АБСОЛЮТНА ОТГОВОРОСТ!

Ето защо единственото правилно име на този вирус е ККП-вирус (Китайско-комунистически-партиен вирус).

Това име държи ККП отговорна за безцеремонното й пренебрегване на човешкия живот и последвалото разпространяване на пандемията, която излага на сериозен риск безброй страни по света, като същевременно създава масов страх и опустошава икономиките на страните, които се опитват да се справят с тази болест.

Лъжейки за опасността, пред която е изправен Китай, ККП действа по обичайния си сценарий, че партията е „велика, славна и коректна“. Затова при смъртоносния вирус от Ухан сега, както и при ТОРС през 2003 г., първата реакция на ККП беше да отрича.

Епидемията от коронавируса можеше да бъде спряна, но Китай я скри

ЛЪЖАТ ЛИ КИТАЙЦИТЕ? Чували с трупове горят в Ухан (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Но за справянето с този вирус отричането не е приемливо. Светът трябва да знае за произхода му, а ККП отказа да сътрудничи. Чуждестранни експерти не бяха допуснати до Ухан.

Това показва защо името трябва да е "ККП-вирус" - за да се разграничат жертвите от виновниците. Хората от Ухан и Китай (а и по света сега) са жертви на арогантността и некомпетентността на ККП, изразени в тази вирусна пандемия.

С тази пандемия ККП-вирусът ще напомня на хората по света, че самият източник на вируса е зъл. Това е комунистически вирус и името ККП-вирус ПОДСКАЗВА на света какво е лечението му: Краят на ККП.

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...


Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Умрелите от коронавирус в Ухан са товарени в автобус и откарвани "директно в крематориума"

Властите зазиждат вратите и приземните прозорци на домовете, където има болни хора, а храната се доставя през процепи в тях, както е постъпвало в Европа по времената на бубонната чума

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!