Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия в биологичната лаборатория в град Ухан, съобщава https://halturnerradio.com/. Според радиото, епидемията е предизвикана от изтичането на вируса от лабораторията. Ситуацията е толкова сероизна, че СЗО беше принудена да обяви глобално извънредно положение заради заплахата от пандемия.

Източници на медията твърдят, че в генома на уханския коронавирус са открити фрагменти, които сочат, че вирусът е създаден изкуствено.

Тук е публиквана разшифровката на генома.

Китайският вирус представлява генетично модифициран вирус от типа Bat-SARS, с който е работила китайската армия.

Американски източници съобщават, че първоначалният коронавирус Bat-SARS е бил променен по начин, който не би могъл да се случи в природата без генетична манипулация.

Според медията, мерките, които предприемат китайските власти за изолацията на цели населени места, също показва, че не става дума за обичайна епидемия, а за биологическо оръжие, за опасността от което са добре осведомени.

Припомняме, че през първия месец бяха изолирани 56 милиона души в 19 града. В събота беше изолиран още един град, който се намира на 800 километра от първоначалното място на поява на заразата.

Превод: Faktor.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!