Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. САМО 7% ОТ ТРУПОВЕТЕ СЕ ОТЧИТАТ В КРЕМАТОРИУМ. ПОРЪЧАНИ СА ЕДИН МИЛИОН ТОРБИ ЗА ТРУПОВЕ ОТ ФАБРИКА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса – ВИДЕО

(Вирус на Китайската комунистическа партия) – CCP Coronavirus (CCP Virus)

Коректното име: “ККП-вирус” – за да разграничим жертвите от виновниците

Интервю: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари. ККП очаква втора вълна и призовава студентите от чужбина да се върнат, за да обвини другите страни за нея.

В интервю от 18 март, Crossroads разговаря с д-р Дана Ченг, старши редактор на China News в The Epoch Times, и родом от Ухан, за това защо китайският режим е стартирал тази кампания и какво наистина се случва в Китай.

Д-р Ченг сподели, че Китай, или ККП, е в голяма криза. Ако продължават да затварят райони, до един месец ще загубят една трета от бизнеса си, след два месеца ще загубят втората трета, а след три месеца ще загубят целия си бизнес. Малките и средни предприятия няма да могат да оцелеят. Затова ККП иска да върне всички на работа. Поради което трябва да намаляват броя на обявените случаи. 

В някои области централното правителство е заплашило местните служители, че ако не докладват намален брой случаи на заразени и мъртви, тези служители ще бъдат уволнени.

Така че намаляването на цифрите относно вируса е политическо решение.
Тя сподели също така, че когато лидерът на ККП и Китай, Ши Джинпинг, е посетил Ухан, са затворили болници и полеви станции в Ухан, като са изпратили заразените хора у дома им. Същeвременно е изграден огромен хоспитален център в покрайнините на Ухан. Тези две мерки показват, че фасадно ККП афишира (фалшиво) намаляване на обявените болни, докато в действителност очаква втора вълна.

Пропагандата на ККП тръби в Китай, обяснява д-р Ченг, че само ККП може да контролира такава ситуация, че техният модел е най-добрият, така че хората да им вярват, а тези в чужбина да се завърнат в Китай. Така например, ККП кара родителите да призовават децата си, които са студенти в чужбина, да се върнат сега в Китай. С това ККП иска да обвини за втората вълна тези страни, от които са се завърнали китайските студентите.

"Двете сесии" (ежегодна политическа конференция на ККП от високо ниво, бел.ред.)  се отменят също - защо, ако вирусът е под контрол? Защо е безопасно за всички останали да се връщат на работа, както настоява ККП, но не е безопасно за водещите политици да се съберат за годишната си конференция, пита д-р Ченг.

ККП се мери със САЩ във всичко и се опитва да спечели хората на своя страна като казва, че Китай се справя по-добре от САЩ. Тя се противопроставя на САЩ, за да си подобява имиджа пред китайския народ. Това е нейната мярка за успех пред народа.

Д-р Ченг споделя съвременна китайска поговорка, която гласи: когато имате голям проблем, обвинявайте Америка, когато имате малък проблем, обвинявайте Япония, защото те трябва да имат външна цел, която да отвлича вниманието на хората от действията на ККП.

Сега хората задават въпроси за вируса, но ККП крие истината, твърди д-р Ченг. Какъвто е примерът с  интервюто на първия лекар, който предупреди за вируса и загуби живота си. Така че не знаем истинските цифри за вируса, всичко което знаем е, че те са занижени.

Например, от кремационен дом твърдят, че едва 7% от случаите биват официално докладвани. Също така, през февруари две трети от хората са починали у дома си и техния брой не е включен в обявените цифри. Освен това, хората, които сега тестват положително за вируса и починат, се броят като починали от различна болест. А в началото на февруари на фабрика е наредено да произведе един милион торби за трупове, заяви д-р Ченг.

Така, че не е правилно да се нарича китайски вирус или Ухан вирус, а ККП вирус. ККП кри информация толкова дълго, че пропусна така важното време за спиране на разпространението на вируса. ККП създаде проекта "Един пояс, един път", с който направи удобен канал за вируса по света. Както тази карта показва, обвързаните с ККП страни са първите, които получиха вируса.

Китай е много близък с Италия, дори китайски полицаи патрулират в Рим. Много от страните, където вируса отиде първо, са близки с ККП.
Затова би трябвало да се нарича "ККП-вирус" -  ККП прикри за вируса и така позволи да стане пандемията.

Една шега се носи по интернет сега, че един вирус тръгнал от Германия, отишъл в Русия и след това и в Китай, какъв е този вирус? Вирусът на комунизма.

Затова Китай без комунизъм ще е добре за целия свят, каза д-р Ченг.
Накъде вървят нещата? Какво ще е бъдещето с този вирус? Най-големия проблем е, че ККП крие всичко и това не позволява да се анализира правилно ситуацията. Много пациенти тестват негативно, за да бъдат изписани от болницата, а се оказват след това позитивни на вируса, което засилва разпространението на вируса.

Както споменахме, ККП призовава китайските студенти по света да се върнат обратно в Китай. Това означава, че един ден когато се върнат в тези страни те ще могат да разпространяват вируса там.

Китайски доктори казват, че това няма да свърши скоро, споделя д-р Ченг, че няма да е през април, нито през май или дори през лятото, най вероятно ще продължи чак до септември... Не е сигурно кога ще свърши, но няма да е скоро, наблюдавайки какво се прави по въпроса... ККП да отвори интернета, че всеки да помогне.... ние живеем в един свят, всеки може да помогне с нещо, тогава ситуацията ще е по-различна.

Д-р Ченг завършва с послание към света: Да се разбере природата на ККП е много важно. Хората са заети с политически борби, но днес светът е много малък, всички зависим един от друг. Затова ако не се разбере природата на ККП, ако не се наблюдава какво става в Китай, може да загубим всичко... Сега е здравето, националната сигурност... ние зависим един от друг... Ако не разберем ККП и китайската ситуация, ще имаме още критични времена. 

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

Тайната история на коронавирусното биооръжие

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!