Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

(Minghui.org) Много може да се научи от историята и пророчествата. Показания за коронавирусната епидемия например са открити в древни пророчества, както в Китай, така и на Запад.

Кога

Надпис върху планински монумент в Тайбай, който е намерен след земетресение, е писан от Лю Боуен (1311-1375) от династията Минг.

В поемата Лиу пише:
„Ако попитате кога ще дойде чумата,
Бих казал зимно време около септември и октомври ”

„Човекът се притеснява, че труповете са оставени без надзор,
и човекът се тревожи как да премине от годината на прасето в годината на плъха. "

Първият човек потвърден, че има коронавирус в Ухан, е започнал да проявява симптоми на 1 декември 2019 г. Предвид 14-дневния инкубационен период, инфекцията вероятно е станала през ноември, което е октомври в китайския лунен календар. В допълнение, Даниел Луси, лекар по инфекциозни заболявания в Медицински център на Университета в Джорджтаун, заяви, че хората вероятно вече са били заразени с вируса на Ухан още през октомври 2019 г., което съответства на септември в китайския лунен календар.
Както е известно,  2019 г. беше Годината на прасето, а 2020 г. - Годината на плъха, като преходът настъпи на китайската Нова година, 25 януари 2020 г.

Къде



Пророчеството на Лиу също описва появата на болестта в Ухан, столицата на провинция Хубей, и нейното разпространение в останалата част на Китай и в чужбина.

„Човекът има притеснение от появата на бедствие в Хугуанг (регион в Китай, който включва Хубей),
което след това се разпространява във всички провинции на Китай."

В резултат на забавеното предупреждение и продължителното прикриване от страна на Китайската комунистическа партия (ККП) всички провинции в Китай са потвърдили случаи.

Тогава защо Ухан е толкова специален?

Най-голямото нарушение на човешките права в Китай е преследването на Фалун Гонг, мирна система за медитация, въведена от г-н Ли Хонгджи през 1992 г. Нейното преследване започва през юли 1999 г. и милиони практикуващи са арестувани, затворени и измъчвани за спазване на принципите на Истина, Доброта и Търпение.

Когато бившият лидер на ККП Цзян Земин планира да унищожи Фалун Гонг през април 1999 г., Джао Джиджен, тогава управляващ директор на градското бюро за радио и телевизия в Ухан и на телевизионната станция в Ухан, поема ръководството за изпълнение на нареждането на Цзян.

В края на юни 1999 г. телевизионната станция Ухан изпраща трима служители да заснемат 6-часово клеветническо видео, озаглавено „За Ли Хонгджи“. Този видеоклип не само изиграва критична роля за увреждане репутацията на Фалун Гонг, но и е възпроизведен чрез множество медийни канали, за да предизвика омраза срещу Фалун Гонг от широката общественост. След това се появяват все повече подобни клеветни видеоклипове.

През последните 20 години голям брой практикуващи са арестувани, задържани, затваряни и измъчвани заради вярата си. Някои са преживели психиатрични злоупотреби или са станали жертва на принудително събиране на органи.

Кои са податливи на коронавируса?

До известна степен коронавирусната епидемия в Китай е подобна на чумите, възникнали по време на Римската империя, когато християните са били преследвани. Всъщност историческите записи показват, че чумите по чудо са изчезвали, след като хората са разбирали греха си и са се разкайвали.

Подобни истории са записани и в Стария Завет. Тъй като Ной е бил праведен човек, той е бил пощаден по време на потопа.

Друг пример е унищожаването на Содом и Гомор. Авраам се молил за живота на всички праведници, живеещи там, като неговия племенник Лот и семейството му. Бог се съгласил да пощади градовете, ако там могат да бъдат намерени 10 праведни души. Два ангела са изпратени при Лот в Содом, но са посрещнати от злобна тълпа, която възнамерявала да им причини зло. Тъй като само Лот и неговото семейство били праведни, ангелите предупредили Лот бързо да евакуира града и да не поглежда назад. След което градът е разрушен с огън и жупел.

Тези истории предполагат, че онези, които са били неправедни или са извършили неправди, са били по-податливи на чуми или бедствия.

Според библейската книга, в Откровение 13: 16-17 пише, „Той прави всички, и малки и големи, и богати и бедни, и свободни и роби, да получат знак на дясната си ръка, или на челата си, и никой да не може да купува или да продава, освен този, който има знака, или името на звяра, или номера на неговото име."

ККП прави същото по време на преследването на Фалун Гонг. Принуждава всички в Китай да заемат позиция срещу Фалун Гонг. Онези, които отказват да се съобразят, биват наказвани, като например биват уволнявани от работа, изгонени от училище, отнемани са професионалните им лицензи, и пр.

Тези, които се съобразяват с ККП, обикновено са членове на ККП и свързаните с нея младежки организации. Като част от ККП, те имат знака на ККП върху себе си. Ако се опрем на историята за индикации, те биха били най-податливи на епидемии, като текущия коронавирус.

Източник/ци: http://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!