Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джоу Йонгканг убил бившата си съпруга?

Джоу Йонгканг
Джоу Йонгканг (Prakash Singh/AFP/Getty Images)

Според сведения, Джоу Йонгканг е заподозрян в убийство на своята съпруга, за да се ожени за любовницата си, 28 години по-млада от него телевизионна говорителка и племенница на Джянг Земин…
 

С падането на завесата на тайнствеността в Китайската комунистическа партия (ККП), наяве вече излиза информация и за личния живот – и престъпления, на главните фигури.

Китайски нетизени твърдят, че докато е бил партиен секретар на провинция Сичуан,  Джоу Йонгканг е организирал убийството на своята съпруга (майката на Джоу Бин) в автомобилна катастрофа. Той е направил това,  за да може да се ожени за любовницата си, Джя Шяо Йе, говорителка в Китайската централна телевизия. Джя е излъгала, че е бременна, което е ускорило действията на Джоу. За Джя се знае, че е племенница на бившия лидер на ККП и Китай, Джянг Земин

„Страховитият“ 69-годишен Джоу Йонгканг, който управлява една от най-мощните структури в Китай, Комитета по политически и законодателни въпроси, е известен и със своите сексуални похождения. Той е имал афери с над 100 певици и манекенки, и дори за него се знае, че е изнасилвал обслужващ персонал.

Джоу и Джянг Земин са „пера от една птица“ , както казват китайците, и като такива имат много сходно поведение. Като например единодушието им относно преследването на медитативната практика Фалун Гонг. Джянг го започва през 1999 г. и го използва като стръв за политически кариери.Така Джоу осъществява преследването, а Бо Шилай и Уанг Лиджун успяват да го превърнат в доходоносен източник за лидери на ККП. Те започват да събират органи на живо от Фалун Гонг практикуващи и да ги предлагат за трансплантации в Китай. Поради високите цени на операциите, пациентите им са предимно от чужбина.

Сега се твърди, че Джянг Земин е във вегетативно състояние, Бо Шилай бе отстранен от всичките му постове в ККП и е разследван (а съпругата му е заподозряна в убийство), Уанг Лиджун също е разследван, и се очаква Джоу Йонгканг да е следващата повалена фигура от фракцията на Джянг. С което се разгражда и самата фракция на Джянг Земин.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!