Стоян Мирчев: Борисов ще съсипе държавата. Управлява ни самовлюбен фашист – НЕ КОМУНИСТ!

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Луджев: Комунисти издигнаха Бойко

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Политики не се правят през джипката.  Борисов раздава избирателно пари за повече политическа подкрепа смята депутатът от ПГ на „БСП да България“ Стоян Мирчев. „Основният проблем е, че чрез парите в бюджета, които се гласуват в Народното събрание, после се правят политики. Политики не се правят през джипката и чрез раздаване – това е закърпване на скандали на парче и затваряне на уста на определени недоволни хора. Поради тази причина Борисов раздава парите в опит да си спечели още политическо време“, заяви народният представител от БСП в ефира на Бг он еър.

„При промените в публичните финанси искаме ограничението да важи за всеки следващ министър, не само за Борисов. Искаме максимума, който да може да се раздава от буферите в бюджета да не надхвърлят 1%. В момента заделени пари за едно перо се харчат за друго, което нарушава принципа на демокрацията“, заяви Мирчев.
По думите му чрез дебата, който предстои за държавния бюджет, БСП ще представи своите алтернативни виждания, а хората ще ги чуят и видят като алтернатива. „Ако не се събере кворум, винаги може да се работи по бюджета от тази година и в първия възможен момент да се приеме бюджет, който да  започне да решава проблемите на държавата“, обясни социалистът.

Той подчерта ,че когато дойде моментът БСП да управлява и да спасява България от „цунамито“ Борисов, ще предложат бюджет, изграден изцяло от политики.

„Борисов сам ще се победи, тъй като сме свидетели на пълната липса на адекватни действия от негова страна в сложния момент, в който се намираме. Със сегашните управляващи не може да се води никакъв диалог. Там има нулева чуваемост“, заяви Мирчев.

Освен преизчисление на пенсиите, Стоян Мирчев разкри дългосрочни политики, които БСП смята да провежда, когато дойде на власт. Някои от промените, които партията предлага, са втората година от майчинството да бъде 650лв., учебниците на учениците до 12 клас да са безплатни, ДДС за лекарствата да бъде 9%., както и промяна в данъчната система. Депутатът от левицата обяви мерките на управляващите като неадекватни.

„Най-лесното решение на всички проблеми, е още утре министър-председателят да подаде оставка, бързи избори и да дойдат адекватни хора. Не може в ден, в който хора умират в линейките, Борисов да вземе министъра на здравеопазването и шефа на Пирогов, и да си показва пътищата – това е недопустимо. Думите, които Борисов изрече „Работата носи свобода “ стоят на входа Аушвиц на лагера Тахал. Нас ни управлява един самовлюбен фашист, който ще съсипе държавата“, остро завърши Мирчев.

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

Той е член на Българската комунистическа партия

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бил ли e комунист Бойко Борисов, или семейството му е било репресирано? Разкрития и снимки в Narod.bg

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

https://www.cross.bg/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...